måndag 9 augusti 2010

Ligger i soffan

Det blev hemmagjord mumsig pizza till middag, självklart åt man för mycket så magen står rakt ut.

Nu sitter jag i soffan och kollar på medans mannen kopplar in alla sina leksaker (konsoler)...han fick klartecken att börja flytta tillbaka in i det nyrenoverade vardagsrummet..livet är bra gött ibland:)

Mannen har helt själv bestämt att vi ska göra oss av med våra soffor och införskaffa någon ny...självklart är detta inget som kommer ske över en natt...men bara att han sa det gör mig helt överlycklig då jag alltid ogillat dessa massiva singelkillessoffor! Score for me!

lördag 7 augusti 2010

In love!

Jag har totalt kärat ner mig i den nya färgen i vardagsrummet!
Nu vill jag byta ut varenda pinal dock för att det ska passa den nya stilen, men det har jag helt enkelt inte råd med, men åh jag skulle kunna bo där inne!

Jag måste bara inreda lite så kommer det bilder, men jag har inga före-bilder...det såg så otroligt hemskt ut innan att jag vill inte föreviga det någonstans.
Men lita på mig, det är helt underbart där inne nu. Rummet andas säl dvs mig...björnen gillar det med, säger han iallafall, han vågar väl inte säga något annat ;)

fredag 6 augusti 2010

Överdos

har tryckt i mig för många korvar med bröd...mår illa....

torsdag 5 augusti 2010

Älskar Ernst!

Han badrumshylla...briljant!

Vill att han ska komma och inreda ett rum hos mig!!

Ska jag nämna hans trappräcke...handkräm??...Åh nej...för fint för ord...jag är salig...

Pinsamt!

Var allmänt vilsen i bollen när jag kom till jobbet, som vanligt..var i fikarummet och tog dagens första kopp.
På väg ut ser jag mig inte för och flänger lite med armarna...vad händer...jo jag slår handen rakt in i skrevet på högsta chefen!!!

Sen upptäcker jag lite senare på dagen att jag har på mig lila/svart randiga trosor...suck...jag har ju vita arbetskläder.....ska kalla mig för polkagrisrumpa hädan efter..

Vad mer kan hända idag??

onsdag 4 augusti 2010

Drömmar och cravings

Drömmer om en iphone....

Cravings..kokt korv med bröd...och kräftor...

tisdag 3 augusti 2010

Bah humbug!

Vaknade med en pirrande känsla...sorgligt nog var det läppen som pirrade. Munsåret var en liten känsla bara...vid lunchtid hade det svullnat trots mina frenetiska försök att bromsa utveckling i tid med hjälp av munsårssalva...(skit tv-reklam) och när jag kom hem från jobbet var det tydliga blåsor och ilsket rött...morr spott fräs...

Tur att det stod någon tidningsblaska igår att munsår kan bota cancer...då måste återkommande munsår förhindra cancer....men hur förklaras det då att jag redan haft cancer?

Så jag är arg...

Jag är fortfarande inte klar med vardagsrummet, men det kommer, jag är för arg för att måla nu...så jag ska sitta i soffan, äta glass och kolla på någon bra film eller dålig...hur som helst ska jag bara tycka synd om mig själv!