söndag 3 oktober 2010

Skräp och nytillskott!

Som vi har städat och fixat här hemma de senaste dagarna, en vän kommer på besök från Australien imorgon kväll så det var dags att ta tag i allt som vi väntat med att göra.


Vi har satt upp gardinstänger med tillhörande gardiner,tvättat soffklädslar, rensat skåp, hyllor och andra håligheter som man kan stoppa in saker i...herregud vad många rundor till grovsoporna vi gått...konstigt nog har vi fortfarande en hel lägenhet full med skit...galet...


Men men..vi har även köpt lite nytt. Vi har köpt nya bokhyllor till tillhörande dörrar och det finaste av det finaste trädet!
Det är en stor bjässe till bonsaiträd som jag hoppas överlever hemma hos oss. Han sitter i en underbar handgjord vit kruka från Indiska, jag har lagt lite dekoration från carmen och panduro i krukan. Vi har hälsat och jag har försäkrat mig om att han trivs hemma hos oss, hoppas det håller i sig.
Och ja, jag pratar med mina växter tror dom mår bra av det..och döper dom, bonsaiträdet har inte avslöjat sitt namn än, vi håller fortfarande på att lära känna varandra:)

1 kommentar:

Feeah Faerie sa...

snyggt träd! väldigt japanskt :D