måndag 29 mars 2010

skit...

helgen då...
fredags skulle Ms jobbarkompisar uppvakta oss lite i och med att vi gift oss...på kvällen skulle det vara kickoff med Ms fotbollslag...det blev minst sagt extremt mycket dricka o jag spårade ur helt. Jag gav grabbarna konstruktiv kritik i form av...du sög förra året, så spela bättre i år...ja ni förstår...lördagen började med att jag helt glömt bort att jag skulle hämta mina päron på flygplatsen...jag låg i sängen och vibrerade och trodde jag skulle dö. Men jag klarade det och mådde så pass bra efteråt att jag och världens bästa F och åkte till IKEA. Jag har saknat IKEA, i chile finns inte ikea...hur överlever dom??

sen då...eh...just det sen crashade jag helt. Jag kom hem o det väntade en fantastiskt god pizza på mig..och jag sov..o sov o sov. På kvällen var vi bjudna på 30års fest. Jag var fortfarande så sjukt bakis att jag inte kunde dricka en droppe...men det var ok, jag hade det trevligt.

söndag..vi var bjudna på kalas, det fanns återigen alkohol..återigen kunde jag inte dricka..jag var fortfarande helt seg i huvudet...hur mycket drack jag egentligen i fredags??
Kalaset var väldigt trevligt iallafall..sen sket sig precis allt!!
Jag o björnen skulle hem och mysa lite...kolla på film mm. Min kusin o den som var ansvarig för att ta bilder på bröllopet hade äntligen fått tummen ur o gett oss bilderna.
Vi har inte sett så många bilder från bröllopet...och jag hade verkligen hoppats o drömt o fantiserat över hur fina bilderna skulle vara när vi väl skulle se dom..
Det är över 800 bilder...vi hann snabbt bläddra igenom 400 igår.. DET FINNS INTE EN ENDA BRA BILD!!! inte en enda ifrån vigseln...det bara brast för mig...jag grät o grät o grät som om det inte fanns någon morgondag..vilket jävla piss!
Björnen försökte trösta med att vi kunde klä upp oss igen o ta nya bilder, men det är inte samma sak..jag såg framför mig hur jag skulle göra ett fint album...helt omöjligt...jag är så sjukt ledsen...

1 kommentar:

Feeah Faerie sa...

nääääääääääääääääääääääääääääää är det sant?!