onsdag 30 maj 2012

Skansen

Idag åkte vi till Skansen.
Vi hade tänkt att det skulle vara lite mindre barn/folk en vanlig vardag, men tji fick vi då hela världen besökte Skansen denna dag.
Lillskansen var inte sådär jätteanpassat för barn, iallafall i Sebastians ålder. Man fick inte klappa några djur och att titta på den genom ett glad var inget han direkt förstod sig på..mest populärt var det lilla akvariet, en stor råtta i trä och de som spelade musik utanför.
Det fanns en massa grottor och gångar att gå igenom för barnen, men han är ju för liten för att våga det själv och vi vuxna får inte plats.
Så..vi väntar nog nått år tills vi gör detta igen. Bättre att satsa på lekplatser och lekland med eller utan vatten.
Efter lillskansen, var det mat. För många barn, ljud och trötthet gjorde att vi inte riktigt fick i honom lagom med mat. Och efter det sov han medan vi gick och såg de andra djuren. Han hann se några kanadagäss med ungar som var roliga.
Sen åt vi glass som var roligt och åkte lite karuseller.
Karusellen var rolig i 30 sekunder sen ville vi mest hoppa av.
I bilen så somnade vi gott efteråt.

All and all..det var för tidigt för honom.
Vi var där med grannarna, det var skoj men den som uppskattade det mest var nog grannflickan på snart fyllda fyra. Hon gillade alla djur och alla karuseller OCH hon fick äta glass och rida på en liten häst som hette Alfons..som Alfons Åberg:)

Inga kommentarer: