lördag 31 oktober 2009

Wonderful wonderful shoes!!

Jag hittade dom!! Jag hittade skorna med stort S!! Fantastiskt fina skor som kommer titta fram under den vackra klänningen på den stora dagen! Jag är übernöjd! Plus att jag som bonus hittade finfina hattaskar!! Tack fina F för allt tålamod under shoppingen idag, du är helt enkelt bäst!!


fredag 30 oktober 2009

Nej jag dör!!

Det friades nyss på Idol..på ett riktigt amerikanskt manér, stobildsskärm och allt..jag vill dö av skam..jag hade svarat nej...bara för att det är så pinsamt. Inte nog med att det avslöjades att man är och kollar på Idol...men hon grät "the ugly cry" dessutom..ska man synas på TV måste man åtminstone se fierce ut...som Tyra Banks säger:D

Drömmar om skor..

Björnen har lämnat mig..han ska vara på fotbollsläger hela helgen. Det kommer kännas ensamt när man ska sova, men än så länge känns det helt OK.

Efter jobbet åkte jag och hämta upp fina T och sen åkte vi till IKEA. Åh fantastiska IKEA, jag blir så glad. Vi valde ut servetter till bröllopet, så det är inköpte, ännu en grej som är avbockad..YES!

Vi köpte även lite gardiner och grejer som vi ska dekorera lokalen med...det kommer bli så fint.

Vi åt middag på Max och nu sitter jag och jäser framför Idol. Jag känner mig nöjd med dagen!

Jag har börjat tänka på skor inför bröllopet. Har hittat ett par riktigt coola skor...problemet är att de är för höga..men som en liten inspirationskällar är dom toppen:D

tisdag 27 oktober 2009

Varför?!?!

Varför..varför...var Anna Book tvungen att visa brösten i TV??? Ofattbart..

OCH!!!

Varför...varför...var Göteborg tvungna att vinna...Why!!!???

måndag 26 oktober 2009

Jag fattar ingenting...

Jag gör verkligen inte det..jag försöker verkligen förstå, men jag hajar nada.

Vi har ett gäng danskar på besök på jobbet...det pladdrar på...de ler..jag förstår att de är glada, men förstår inte ett ord av vad de säger.

Jag har vid ett par tillfällen varit i Danmark...och behövt prata engelska för att få svar som jag kan förstå... Detta är pinsamt..jag önskar jag kunde skylla på att jag är invandrare..men eftersom jag både är född o uppvuxen i Sverige fungerar inte riktigt det argumentet...

lördag 24 oktober 2009

Det lagas kycklingsoppa till middag!

Ibland är det bara roligt att laga mat! Moroten verkade glad att se mig;)

fredag 23 oktober 2009

Det är fredag!

Jag vill verkligen göra något roligt men jag är så trött i huvudet att jag vet inte ens om jag kan hålla mig vaken speciellt länge till...


Nåja, det är iallafall fredag! Tjohoo

onsdag 21 oktober 2009

Snilleblixtar!

Detta eviga bröllopsplanerande...hur som helt..jag är ett geni...eller??
Igår slog det mig...ris! De absolut finaste bilderna som jag sett på nygifta par...år sådana ögonblick fångade när riset kastas efter vigseln! Cheezy..ja..men ändå...fint!

Ris då..det får man inte kasta..fy fy..det sväller i magen på de stackars fåglarna som äter riset...och sen dör dom..dvs inte bra...
Kastar du något annat så måste du städa upp efter dig...det är INTE roligt att städa i normala fall...det måste vara ÄNNU tråkigare att städa på sin bröllopsdag. Så vad är alternativen?

Självklart har ju någon pengagirig tomte tänkt på detta...formpressat socker är lösningen. De har formpressat socker till olika former...bröllopsklocker, stjärnor, hjärtan..det ser fint ut..och när det landar på marken så löser de upp sig i kontakt med vatten. Problem solved...eller???

Det finns enbart ETT företag i Sverige som säljer detta...en pytteliten påse till det hutlösa priset 249kr plus frakt!! Plus att de bara säljer varianten hjärtformad *kräks lite i munnen...* Från utlandet är det i stort sätt omöjligt att få dem att frakta till Sverige...månen är typ lättare...undrar ifall folk vet var Sverige ligger??? Dumma amerikaner...*kräks igen*

Hur som helst...spånade under lunchen med mina kollegor...ska jag bara bita i det sura äpplet..köpa skiten? Eller vad kan slängas...fick en massa "hjälpsamma" tips...kokos, tio kronor, fågelfrö, tomater, ärtor..mm...Sen slog det mig! Pang!! Formpressat socker som smälter i kontakt med vatten...hm...gör inte vanligt socker det också?? Hallå!! Pärlsocker ser ju typ ut som ris!!!Och det kostar inte heller så jättemycket...(alternativt salt, men jag tror på socker)
Är det inte brillant!? Jag ringde helt upprymd till M, jag har kommit på det...jag spar pengar!! Tjoho!! Hans svar var...hmm....

Killar?!?!

måndag 19 oktober 2009

Grymt!

Jag känner mig på topp! Jag känner mig glad! Jag känner mig lycklig idag! Varför vet jag inte riktigt...jag har precis ätit en karamell...när sockereffekten släpper kanske mitt humör ändras..men jag hoppas det håller i sig! Jag tror det...det känns som det:D

Tjoflöjt...ha en bra måndag!

söndag 18 oktober 2009

Söndagkväll

Grabbarna kollar på fotboll och äter chips..d v s allt är precis som vanligt:)

Jag är klar med alla servettringar jag hade pärlor till....dvs 108 stycker..efter en snabb titt på gästlistan konstaterade jag att det för tillfället står 109 personer på den listan...jag är mindre nöjd över det. Men servettringarna blev otroligt fina:D

Imorgon blir det jobbet igen...hoppas det kommer en snickar och sjunger för mig denna vecka med...det vore toppen!

lördag 17 oktober 2009

Servettringar on my mind!

Jag pysslar inför bröllopet. Jag gör servettringar utav ståltråd och pärlor. Jag har gjort 9 och det är väl ca 100 kvar att göra.
Jag har köpt på tok för få pärlor och måste köpa nya..det är pärlor på mig...pärlor på golvet...jag har ömma tummar av allt pillande med ståltråden...det är kul att pyssla.....björnen spelar tv-spel.
Men eftersom vi båda sitter i soffan och pysslar med sitt fast ändå är tillsammans är vi båda glada!
Ikväll blir det lasagne till middag, tjoho!

torsdag 15 oktober 2009

Bästa dagen på länge!

Idag ska det planeras bröllopsklänning och jag är mer än taggad:D

Men som för att toppa det hela lite till...här ska ni få höra på Vinylens kraft...

In kommer en snickare, han ska äntligen täta mina fönster här på jobbet...pratglad snubbe men jag har fullt upp så jag hinner inte prata så mycket...men jag misstänker att han efter ett tag glömmer bort att han är i lab och framför allt glömmer att jag står och jobbar här...för ur ingenstans börjar han sjunga med radion!!
Så här står en rund liten snickare på mitt fönsterbräde och ylar "Dancing Queen" !!!!

Jag dör och min dag är gjord! Inget kan toppa detta:D

tisdag 13 oktober 2009

Svennebanan...

Lövbiff, pompa och bea till middag...så svennebanan att jag skäms...
Jag har chokladpudding i skafferiet...nästan så att man är sugen på att vispa ihop den...såå svennebanan så jag dör!

Ja, eftersom det ändå snöar...

Vaknade och såg till min förfäran att det snöar ute..känner att jag dör lite inombords när jag inser att jag måste bege mig ut i det hemska vädret..
Likt den gamla scouten jag aldrig var tänker jag lager på lager, men eftersom det var älsklings tur att tvätta har jag inget som är rent...märkligt.. Jag skakar till i märgen av kyla och inser att dagen kommer suga. Jag kan lyckas ta fram en relativt trevlig person i sväl och trötthet, men i kyla...inte en chans. Jag blir frys-bitch upphöjt till 10.
Kommer till jobbet och skiten ser fanimig exakt ut som jag lämnade den igår...varför å varför har inte en inredningstomte varit här och pysslat under natten för att muntra upp min dag? Världen är orättvis...och jag fryser. Som om jag beställt mer helvete på posten har de nyss bytt fönster på jobbet...och de har inte varit och tätat de än(!!)...trots att 4 värmefläktar som konstant blåser tropiska vindar åt mitt håll och jag ser ut den bästa Charlotte Perelli (in a fat-suit) fryser jag ihjäl...det läcker in kyla i snabbare takt än jag kan värma mig själv...nu ska jag försöka stuffa till lite snärtiga låtar på Vinyl...tanterna här på jobbet säger att de får nostalgi-trippar av att komma in till mig...hur ska jag tolka det?? Dissar de min "bli glad musik" eller hyllar de ??

måndag 12 oktober 2009

Vinyl på jobbet!

Det är måndag och jag är inget större fan utav denna veckodag...men den här ska bli annorlunda!
Jag ska leka med bästaste Fia och unna mig lunch ute. Jag poppar Vinyl på jobbet och skakar rumpan i takt med vortexen (en skak för provrör...eller dylikt)...just nu rockar Hotel California..jag sjunger tyst för mig själv samtidigt som jag printar ut vigselförrättare i Stockholm..bröllopet måste planeras..ta tjuren vid hornen och bara gört!

lördag 10 oktober 2009

Lördag och jag jobbar..

fick med mig världens bästa björn till jobbet...så helt plötsligt är det helt OK att jobba helg. Efter jobbet ska vi in till stan och kolla lite affärer. Det är den finaste höstdagen utanför fönstret och jag har kommit ihåg att packa vantarna för att inte frysa ihjäl:)
Sen har vi planerat fin lunch det ska ätas ostgratinerade musslor..mumma! På kvällen ska jag iväg på tjejmiddag med de andra flickvännerna i laget..vi får se hur det blir, jag får återkomma med en rapport.

Igår var jag på after work med björnens jobb..trots att jag höll mig nykter för att kunna köra hem till Norrland igen, så var det faktiskt väldigt trevligt. Det var länge sen man hade så trevligt ute på krogen konstaterade både jag och björnen..jag tror vi måste flytta närmare stan..jag tror det helt bestämt...hmm..

onsdag 7 oktober 2009

Är en bitterfitta...

Jag är hungrig...klockan är snart 14 och jag har fortfarande inte fått lunch..
Tänkte vara effektiv och köpa lite grejer på Panduro till bröllopet, men allting tog överjävla lång tid (kollektivtrafiken suger purjo) plus att jag inte hittade det jag ville ha:(

När jag väl kom till jobbet var det en "kollega", gillar inte det ordet...eller den personen för den delen...hur som haver..hon hade kollapsat...alla går omkring och ojjar sig över henne...och visst det är inte så att jag önskar henne något illa...men hon har enbart sig själv att skylla...blir så jävla less...och nu vill idioten varken gå till akuten eller gå hem för dagen...alla pratar om hennes arbetsmoral och stolthelt...BULLSHIT! Nog om den pajasen..till en annan..
Jag fick reda på att mitt ex nu har blivt pappa...stort grattis till honom..eller nej..stackars lilla tjej...att ha honom som pappa är ungefär som att ha Hitler som farsgubbe...skänker en tyst minut åt ditt håll stackars lilla flickebarn...du bad inte om det och det är synd om dig...hoppas din mor är klok. Nog kakkat om det...jag är bitter idag...vill mumsa oliver...tror det skulle hjälpa...

tisdag 6 oktober 2009

Om 123 dagar gifter vi oss...

Jag har ingen klänning än och blivande mannen strular om vilka kläder han ska ha..men han har skor iallafall..

Jag hade allt klart för att sätta igång och pyssla ihop inbjudningskort..det enda som fattades var sidenband från panduro...de beställde jag via hemsidan..de kom igår..och är övergräsliga...what to do?

Idag ska vi få klartecken angående vigsellokalen vi vill ha...klockan är 16 och jag har fortfarande inte hört något....bör jag börja stressa??

Är det försent att dra till Aruba och gifta sigi smyg??

söndag 4 oktober 2009

Bakfull like a kastrull

Det var ett helt fantastiskt bröllop igår, jag grät...åh så jag grät...det var så fint.
Som Micke, brudtärnan sa om bruden Ida.."du är vackrare än någon ängel du någonsin ritat" blir bölig här i soffan bara jag tänker på det. En helt fenomenal kväll..som jag får betala för idag...jag ligger i soffan och kvider...har precis smällt i mig en pizza...det kanske var jordens godaste pizza...hail the pizza!
Nu ska jag fortsätta mitt navel-pillande...det är det enda jag klarar av att göra just nu utan att kräkas...men det var det värt! Återigen, fantastisk kväll:D

fredag 2 oktober 2009

Pösmunk

Ligger i soffan och tycker synd om mig...jag är väldigt bra på det. Dumstirrar på Idol samtidigt som jag mumsar jordnötter och oliver.
Jag har förberett lite inför morgondagens bröllop..provade min oranga klänning..jag ser ut som en apelsin som pressats in i en kondom..det är INTE snyggt...men det på tok för sent för att hitta något alternativ så det får bli så.
Jag har under veckan inhandlat diverse gördlar och underklänningar. I normala fall hade det gjort det lilla extra..men nu är ju inte världen så snäll mot mig. Min klänning bestämmer sig för att explodera i statisk elektrisitet i kontakt med andra tyger...skithelvetet slickar sig mot min kropp med andra ord! Jag gillar INTE tajta kläder..jag är missnöjd...att mitt knä pulserar av smärta gör inte saken bättre. M skulle hjälpa mig genom att köpa någon antiinflammatorisk/smärtstillande spray..han lovade att det inte skulle göra ont...men det gjorde det...inte när han sprayade..men när han var tvungen att massera in spraygeggan...det gjorde ont:(

P.S Älskade F...jag har inte rakat benen än...kortet får komma imorgon ;)

80årig tant halkar i duschen...

Det är fredag och jag borde jubla..men jag har så jävla ont att det enda jag kan göra är att inte gråta.
Skulle hoppa in i duschen imorse...björnen var redan där inne så jag skulle smidigt smita in och överaska...och did I ever..jag halkar till och inte bara en gång utan två..jag skulle ju självklart försöka rädda min värdighet genom att snabbt ställa mig upp efter första fallet..problemet är ju bara att min högra fot inte riktigt reagerar som andra fötter..utan överger mig...och fall nr 2 är ett faktum..så där står man...naken...ska jag grabba tag i duschdraperiet och med huvudet först dyka in i badkaret..eller ska jag slänga mig mot diskmaskinen..som tur är grabbar björnen tag i mig och jag återfår balans. Jag gråter som ett barn inombords..det gör så jävla ont..all vikt har kommit på knät..nu är den stor som en grapefrukt...den pulserar elakt...Mattias säger att jag ska ta smärtstillande men absolut inget som innehåller blodförtunnande...alla min kemikunskaper flyger ut genom fönstret när han säger så..jag kan ingenting...inte ett ämne från kemin eller farmakologin dyker upp i hjärnan..så jag tar ingenting...min rädlsa tar överhanden...bättre smärta som man känner än något ämne i kroppen som skadar som man märker när det är för sent...pissmo fredag.

Imorgon ska jag på bröllop...jag hade köpt skitfina skor...högklackade skor...undra hur det kommer att gå?

torsdag 1 oktober 2009

Livet är en karusell..som för tillfället snurrar liiite för fort.

Det går för fort, livet alltså. Jag vill hoppa av det här skenande tåget och stå stilla på parongen ett tag och titta på höstlöven..det är lite så jag känner. Både jag och björnen är tokstressade och då är det lätt att bjäfsa lite på varandra när man egentligen inte menar det.
Varje gång vi tror att vi ska få det lite lugnt och ha lite alone time så dyker något upp vi inte kan säga nej till. Som nu..en polare ringer..hans bil har pajat och han står på vägkanten övergiven, vad ska man säga...nej, jag är lite trött just nu, ring en bärgare för flera tusen...det känns fel.