måndag 22 november 2010

Bah mansfolk!

Jag är arg...arg på hela den manliga rasen..vill bara göra en brasa och börja bränna upp saker som symboliserar mansfolket...

Jag sitter i vardagsrummet och björnen sitter i sin mansgrotta...Ja han behöver ett rum dit han kan sitta och pilla med sina saker utan att Skorpan kommer in och förstör...var mitt lilla krypin är, har jag inte ens orkat fråga om...känns som om det inte är någon idé att ens tänka tanken.

Det hela började med att vi skulle försöka rensa rummet där vårt framtida barn skall bo. Jag hade ett krav, min gungstol och björnens krav så vitt jag kan förstå är att få in en 120 säng så han kan ligga bekvämt när han ska ta hand om ungen (?!)

Så vi börjar lite smått...jag ser ganska omgående att detta kommer sluta med bråk, men bestämmer mig för att ge det hela en chans. Det gick ju bra så här i efterhand...not!

Björnen har noll förmåga att se vad som är fel med rummet, dvs att det är en för jävla stor säng för att det ska bli harmoni i rummet.
Alla hans förslag var antingen för fula för ord eller så var de rent utsagt inte direkt barnvänliga...Vaggan kunde självklart stå i direkt drag...man kunde självklart packa in alla möbler som sillar, för det ger ju bra feng shui..
Jag lackade ut helt...sa att allt var fel med rummet...vad svarar han..." vi löser det" "vi funderar på det ett tag" "hur vill du ha det"??

Nej hans brilljanta svar var "vi får väl flytta då"....för vi har tydligen börjat skita pengar på morgonen....*morr*

Ja, jag kanske är lite hormonell...men det var bara ett riktigt dumt svar...

Nu ska jag botanisera runt internet efter en lösning till mina problem...så får björnen sitta i sin mansgrotta och sura!

1 kommentar:

Feeah Faerie sa...

jag bränner gärna några fallossymboler med dig. Ser fram emot att se syskrinet, vet precis hur det känns. Jag sitter här med mormors knappar som jag lekt med sen barn och kan inte hitta någon bra funktion för de men jag har en idé. kram