fredag 30 april 2010

Valborg nu och då, kontrasternas afton...

Åh valborgsmässoafton...var under universitetstiden årets roligaste kväll idag blott några år efter...ska jag på 65års "kalas" vilket jag misstänker inte kommer vara speciellt livat..

Hade tänkt göra ett långt inlägg här..men telefonen ringde mitt i alltihopa och jag förlorade fokus....
Jag lämnar er med en bild...valborg 2007 är denna ifrån..detta är strax efter champagnegaloppen..det är då man på eftermiddagen ramlar in på en nation och dricker/badar i skumpa..hoppar och studsar till grymma coverband (allt är ju grymt på fyllan).
Just på den här bilden är jag "arg"...någon djurgårdare har tagit min väns AIK-halsduk..vad gör man...så man bröstar upp sig...klär in sig i allt svart/gult man kommer åt (i detta fall, andra halsdukar) och börja yla AIK-låtar...samtidigt som jag jagar denna tjej för att få tag på halsduken..det låter våldsamt...men det var det absolut inte..allt var gjort med ett stort leende och många asgarv...hela den dagen i Uppsala är ett fantastiskt minne...då var hela gänget samlat..det fanns inga oron över morgondagen och även om det fanns..så sket man fullständigt i det den dagen..för då fanns bara stunden..stunden med polarna..ruset i blodet...ciggen i handen...glaset i den andra handen...det var tider det...

nu sitter jag här i soffan och nynnar på Barbra Streisands låt "memories"...


torsdag 29 april 2010

Hur kan tvåsamhet leda till ensamhet?

Idag har jag diskat, tvättat och städat. Jag har t o m sytt, visserligen frivilligt but still...

Jag tycker att maken min är makalöst lat..han lufsar omkring och tycker så synd om sig själv..ajaj det gör så ont...varför kan man fråga sig...svar: för att han är en snart 30åring som håller på med en sport som bäst lämpar tonåringar med en mental ålder av 5 och en IQ av en mumsmums (min åsikt).
Det är konstant mundiarré på karlsloken och i stort sett bara utav den gnälliga sorten...
Men nu får det faktiskt vara nog..jag är trött på skiten...hallå solen lyser, du lever, du har en fantastiskt fru som stöttar dig i allt skit du får för dig, hon är som Martin Timell när det gäller hemrenovering, som Leila Lindholm i köket och som en flitig chilenare när det gäller städning..men är det nog...tydligen inte...idag skulle jag tydligen även byta däck...för att mitt schema är mer flexiblet...
POOP award to you mister...och som pris får du en natt i gästrummet!

onsdag 28 april 2010

"Mama said knock you out"

Don´t call it a comeback
I´ve been here for years
Rockin my peers and puttin suckas in fear...
LL Cool Js låt passar så bra in nu....muahaahhaaa jag har fått JOBB!!!

tisdag 27 april 2010

Tillsammans är man mindre ensam...

Kommer inte ihåg hur jag ens snubblade över denna blogg igår...men nu idag har jag läst igenom varenda inlägg..
jag funderar på att skriva ut varenda inlägg och göra en bok utav den..ha den i bredvid sängen och läsa den när man känner sig som lägst...som en påminnelse att man aldrig är ensam oavsett känslan man känner..och för att varenda fotografi i bloggen är ljuvlig...på det där sätter som bara gör ont...ont på det där stället där man känner sig som ensammast och räddast.

Jag har aldrig någonsin kunnat sätta ord på hur jag kände mig när kärleken tog slut mellan mig och mitt ex. För trots att det var det absolut bästa att gå skilda vägar för att förhållandet var helt upp åt väggarna galet fel på alla sätt och vis...
Men när det tog slut var jag fortfarande inte redo...jag ville ju försöka mer...försöka få det att hålla...trots alla slag och elaka ord...och som om det inte förnedring nog...så valde du att vara den som gjorde slut på det hela...

I dagens läge är det de enda jag goda jag har att säga om dig...TACK för att du gjorde slut..det är lite sorgligt..att man önskar bort nästan 7 år av ens liv..men det gör jag verkligen.
Jag kan dra något dravel om att jag lärde mig något utav det hela och bla bla bla...och det är väl också den jag brukar köra när folk frågar..men i slutändan, hade jag kunnat vara utan det...jag hade nog lärt mig läxan iallafall om den nu var så viktig.

Hur som helst...det tog slut..och jag kunde inte sätta ord på smärtan. Tills nu...tills jag läste bloggen...jag gjorde samma sak...jag tog resan till ställena vi varit på tillsammans fast utan dig...jag behövde lida...jag behövde vältra i självömkan för att komma vidare..och jag trodde jag var ensam i att behöva det...de få personerna jag pratade med...förstod inte alls vad jag gjorde....men nu när jag läste bloggen...inser jag att jag inte var ensam.

Trots att de kommer så långt efteråt...så känner man en liten lättnad...jag känner mig lite mindre ensam..

Jag rekomenderar bloggen..http://enresautandig.blogg.se/index.html

Fynd!

Vissa människor föds med tur...min vän Ida är en sån person, hon har föds med turen att hitta riktiga reafynd. Idag lekte vi och hon smittade av sig...så jag kom hem med finfina slimjeans, för 100kr!! Och en kofta för...lyssna på denna, 49kr!!! Galet..men åh så roligt!

måndag 26 april 2010

Rubrik

Kunde inte motstå att köpa nya biljetter till Bounce´s sista föreställning på söndagen kl 20...kunde bara inte, var bara tvungen att se dem en sista gång. Alla andra föreställningar de haft, har jag i genomsnitt sett 3 gånger..så att hinna se denna 2 gånger på 2 dagar var ett nödvändigt ont helt enkelt. Vi tog med oss svärmor och björnens brorsdotter. De var Bounce oskulder och eftersom man enligt mig måste se minst en Bounce föreställning innan man dör och detta var deras sista chans blev de bjudna.
Jag försökte smygtitta på dem under föreställningen (bara lite för att inte missa något av showen), det kändes som om brorsdottern mest kollade på småkillarna som satt runt omkring oss...vilket är helt ok...hon är ju faktiskt tonåring. Svärmor var till synes lite besvärad över den höga ljudnivån..och sen kunde hon inte riktigt urskilja vad som skedde på scen...som när vi t ex påpekar att den mörka mannen var grym på att dansa, hade hon inte ens märkt att det var en mörkhyad man på en upplyst scen på Globen...no comment...men hon kanske bör uppsöka en optiker inom snart.
Men hon vart iallafall glad över att se lindyn och salsan..hur hon kunde se det klart, men inte break dansarna...det valde jag återigen att inte kommentera...
Hur som helst, showen var om möjligt bättre andra gången...denna gång kunde jag inte hålla mig och tårar rann längst med mina kinder mot slutet.
Jag vet att det är lite löjligt..men Bounce har betytt så otroligt mycket för mig. De var de som inspirerade mig att våga dansa och inte bara det utan dansa för dom. Att våga göra en sån sak och dessutom få beröm för det...det är obeskrivligt. Det uppfyllde mig med en sån självkänsla jag aldrig någonsin känt innan...och för det, ett stort TACK! Jag kommer aldrig att glömma er och jag kommer sakna er något enormt. MEN jag har fortfarande sommaren...2 veckor dans med er..Jag längtar..

Idag har jag återigen varit hos min jobbcoach...förstå hur skönt det kändes att komma in i hennes kontor och kunna säga, "jag tror jag har fått ett jobb".
Trodde hon skulle ramla baklänges på sin stol, hon visste inte riktigt vad hon skulle göra. Så bara för sakens skull skrev vi klart mitt CV och intresseanmälan. Är det inte typiskt att man till slut lyckas få det perfekta CV:t och sen får ett jobb där de inte ens frågar efter det? Nu tyckte hon visserligen att jag skulle ha med mig det på onsdag bara för att...och jag kan väl göra det för hennes skull. Så har arbetet både hon och jag lagt ner inte varit helt värdelöst.
Vi avslutade vårt möte med att hon gav mig lite tips inför mötet på onsdag..Jag förstår inte hur andra arbetssökande beteer sig...men för att hon ska säga åt mig att :
1-komma i tid
2-klä mig någelunda ordentligt
3-och vara mig själv, eftersom jag är både glad och positiv.
Dessa 3 påståenden säger mig att "vanliga"arbetslösa...är något lökiga...måste bli tillsagda att göra allt..Min ursprungliga plan hos jobbcoachen var att det skulle ta 1 månad att skriva ett CV...jag kom med ett CV redan första mötet..och förfinade det till denna gång...

Anywho...jag har inget direkt vettigt att säga..håller på att göra några tygtavlor...men jag ville inte bara sätta upp tyg på väggen, eftersom det är så vanligt...utan jag ville göra något eget, speciellt...men nu är jag så trött att jag funderar på att sätta upp tyget bara...men men...jag ska försöka stå ut.

lördag 24 april 2010

The Last Bounce

Fy fan....så nära en religös upplevelse man kan komma...danskonsten när den är som bäst....nu kan man dö lycklig...måste se den imorgon igen...jag bara måste..

En annan sak som jag måste se är Cullbergbaletten innan jag dör...nu står det officiellt på listan över saker att göra.

fredag 23 april 2010

Blickar tillbaka..

Jag har inte bloggat på ett tag..jag har inte känt mig inspirerad helt enkelt.

Jag har fyllt år och för många betyder det inte så mycket..jag däremot har haft total ångest varje födelsedag sen jag typ fyllde 16. Så denna stora siffa 30 var väldigt känsloladdad för mig...döm av min förvåning när det inte kändes någonting alls. Visst det var tårar både innan, under och efter..men det berodde inte på ångest utan mer lycka och lite ilska/frustation.

Så jag blickar nu tillbaka, jag och björnen har varit uppe några nätter och pratat..eller snarare jag har pratat. Jag har delat med mig av saker som jag aldrig någonsin berättat för någon..hur kommer det sig?
Varför behåller man vissa saker. Klart saker är jobbiga att tala om, men är det verkligen det som är problemet? Man skäms helt enkelt, eller jag gör det, jag skäms för saker jag låtit hända med mig, jag kan inte riktigt stå för den personen jag var. Jag gillar den jag är nu och det är ju bra..

Jag har tagit några dagar då jag gått omkring och analyserat sakerna i mitt inre, jag har hållt dialoger med mig själv i mitt inre...varit väldigt introvert..
Så länge som jag kan minnas jobbiga tider, har jag alltid haft en cigarett att ta när saker kändes som jobbigast....igår trodde jag att jag skulle dö om jag inte fick ta en cigarett. Jag kunde känna hur röken kom in i lungorna och lugnet spred sig...cigarettens egentliga verkan är ju inte så..men den kan kännas som det...Jag var så desperat efter att känna lugn att jag såg cigaretten som min enda lösning, men jag höll mig.
Jag har drömt så mycket skumma saker de senaste dagarna...och självklart är det mitt inre som försöker visa mig vad som är fel...
Så vad har jag drömt om...mitt ex , björnen och mina föräldrar..
O lord have mercy...var börjar man nysta i den jävla röran?
Det enkla sättet att se det är att säga mitt ex var ett as, mina föräldrar var för förstörda för att skaffa barn och på grund utav allt det är jag rädd att förlora björnen..
Men det är lite för enkelt, det är att bara skrapa på ytan..men är ju sååå jobbigt att behöva gräva och gräva..men jag måste nog...för annars så kommer det äta upp mig från insidan..

Så...den 3 september 2005 är första gången mitt ex fysiskt lägger en hand på mig. Innan dess hade saker och ting varit långt ifrån bra, men det var mer ord..han kunde "låtsas" som om han skulle slå mig men aldrig göra det. Men den dagen så låtsades han inte längre..det får räcka för nu..

torsdag 15 april 2010

Pösmunk..

Orkar verkligen inte göra en enda grej till, orkar inte röra en muskel. Men det är ju nu det gäller, jag kan ju inte snubbla på målsnöret...kan man inte köpa ork på burk?

onsdag 14 april 2010

Sjukt effektiv!

Jag har haft ett fantastiskt flow de senaste två dagarna.
Igår hann jag med så mycket att jag knappt minns det...men det var mycket kan jag lova!
Så idag då...
Jag vaknade.
Jag åt frukost.
Jag vek tvätt.
Jag tvättade en till maskin o hängde upp den tvätten.
Jag har målat dörrkarmarna i köket och i vardagsrummet två gånger.
Jag har målat väggen i köket två gånger.
Jag har bakat två satser hallonmuffins.
Jag har lagat gulashsoppa.
Jag har varit o hämtat ut mitt nya körkort.
Jag har varit och storhandlat inför helgens födelsedagsfirande.
Jag har lekt med finfina F.

En helt hysteriskt rolig grej som hände mig och F, vi var på en liten obskyr inredningsaffär mellan väsby o märsta. Det var inga människor i affären som var till bredden fylld med allt skräp man kan tänkas hitta på ett och samma ställe...då kommer det in en liten farbror..som glatt utbrister i ett "hej hej" varpå han sedan släcker lampan....så trevlig kostade han på att vara under stängningsdags...så vi gick..för att sedan utbrista i ett gapflapp...sometimes heaven is a place on earth;)

tisdag 13 april 2010

WTF?!?

Jag får panik...vi har inget varmvatten! Jag som hade drömt och längtat efter ett långt varmt bad hela dagen..jag hade valt ut serien jag skulle kolla på, jag skulle tända ljus och ha i badoljor...
Jag är i desperat behov utav en dusch efter en lång och härlig promenad..men nu kan jag inte ens få det...för duscha i kallt vatten är lika med självmord.

Måste de inte varna för sånt här innan? Vem/Var ska jag ringa för att klaga...?

Lövtunna bitar av lugn

Sitter i soffan och tittar på Gossip Girl och äter Noblesse, mörk choklad..för första gången idag känner jag liite lugn i kroppen. Jag har bråkat med spacklet, väggarna, sovit dåligt och dessutom bråkat en massa med arbetsförmedligen..må de rappas med paper cuts och doppas i saltvatten!

måndag 12 april 2010

54 muffins senare...

när har man bakat tillräckligt? Den frågan kanske skulle vara lättare att svara på om man hade lite koll på hur många människor som skall komma...men det vet jag inte än.
Nästa år ska jag o björnen ingå i en pakt. Han uppvaktar mig på min födelsedag dvs bakar, bjuder in folk, håller i festen, tutti! Och jag gör detsamma för honom. Det är mycket roligare att göra saker för andra, att göra saker för sig själv...det är ju skittrist!

Ett par vänner som vi har skaffar alltid nyårslöften som de sedan dessutom håller. Det tycker jag är imponerande. Iår ska de varje vecka tillaga en rätt som de aldrig tillagat förrut.
Jag tyckte det verkade som ett skitroligt löfte..men innan jag ens yttrade orden visste jag redan att det inte skulle fungera för mig och björnen. Men jag tyckte vi kunde testa lite iallafall. Så detta har vi enats om. Björnen ska en gång i månaden utmana mig med en rätt.¨
En cookoff..sealstyle! Jag gillar ju att laga mat och jag fullkomligt älskar utmaningar!
Plus att björnen sa att jag lagar bättre mat än svärmor, score for wifey!

The sound of silence

Jag har inte hittat dagens låt...det betyder att jag är vilse, förvirrad, splittrad.
I vanliga fall har jag inga problem med att fastna för en låt, men idag har inget kittlats..det är synd. Jag hade behövt en bra låt att spela sönder medans jag bakar.

Hooked

Nu är smärtan total så jag har lånat en tens-maskin som ger mig stötar hela tiden...körde på i typ en timme igår, så jag kunde sova lite bättre.
Mattias säger att det är för att jag varit så duktig de senaste dagarna, slipat o städat som jag gjort...jag säger inte emot.
Jag gick på så hårt med moppen att jag t o m fick blåsor på händerna...väldigt oskönt.
Helgen då...upp o ner. Igår var det pappsens födelsedag, han fick ett besök o en kram. Vi ska fira mera på fredag. Han fyllde som sagt igår, jag på lördag o mamma på måndag...då är det lättare för att inblandade parter att vi firar ihop.
Hoppas ryggvärken släpper snart...nu ska jag käka lite frulle o hittade dagens låt:D

lördag 10 april 2010

It takes two, it's up to me and you, to prove it

Dagens låt!

http://www.youtube.com/watch?v=8lH8U0junw0&feature=related

Ryggvärk

Jag har ont...jag hatar att ha ont..
Jag har ont i ryggen, det känns hela tiden, jag kan inte ens ligga ner utan att ha ont. Det känns som om man ska gå itu.
Igår skulle björnen försöka hjälpa mig...han försökte strecha...fungerade inte...vi fick det inte att ta där det gör ont. Sen skulle han mangla på...jag menar massera...herrejävlar....DÅ GJORDE DET ONT! Han sa att han inte kunde göra något åt det, han var tvungen att ta i så för att det skulle ge effekt...jag skrek och jag skrek och sen till slut fick han sluta, jag stod inte ut. Så idag har jag ännu mer ont..men nu vet jag inte ifall det är min utsprungssmärta eller min massage som är boven.

fredag 9 april 2010

Vorsicht!

Bruno nicht sehen, den film für alles geld der welt!

I put a spell on you...

Dagens låt.."strange and beautiful" med aqualung...love it!
http://www.youtube.com/watch?v=l9Z_0Vhgl1s&feature=related

Stenlunga...

Jag har spacklat o slipat o städat nu i..2-3 dagar..imorgon har björnen bjudit över en kompis..som dessutom ska sova över i gästrummet...gästrummet som de senaste dagarna fungerat som fix o trix rum..maskiner trängs med sopen, sandpapper och hinkar med färg o spackel...inte världens bästa timing helt enkelt..

Och saken är den...jag är inte riktigt klar än..det är fortfarande en massa detaljer som stör mig...vilket översätts till att jag måste spackla o slipa mera..känns ju lite sådär att städa ordentligt..men jag måste..suck..jag hatar måsten...

torsdag 8 april 2010

Nippelgate

Sitter och kollar på "förhäxad"...fråga inte varför...men hur som helst.
Jag har ju lite tid över nu för att kolla på lite TV..så självklart gör jag det.
Men jag slås utav alla bröstvårtor...finns det ingen amerikansk skådespelerska som vet vad en bh är för något? Bröstvårtor, bröstvårtor...överallt! Varför har ingen reagerat på detta förrut?

Vips..

Vips...så hade jag kopplat in slipen...vips så hade jag slipat allt jag skulle slipa..vips...så var hela lägenheten full av damm...tur att jag har tid att städa:D

onsdag 7 april 2010

Jag är mannen

jag har varit hos pappa och lånat lite maskiner som förhoppningsvis ska underlätta mitt arbete. Jag håller på att färdigställa renoveringen utav hallen som jag startade för ett tag sen. För enligt min käre man får jag inte starta ett nytt projekt förrän jag avslutar det jag en gång i tiden började..har han rätt...ja kanske..men är han jättetråkig när han säger sådana saker? Hell yeah! Vet han inte om att golvlister är det absolut sista som kommer på plats vid en renovering om de överhuvudtaget någonsin kommer på plats? Anywho..så det är det jag håller på med.

Jag har precis kommit hem från några kompisar, me likes...jag var på ett riktigt pissigt humör innan och höll på att bita av huvudet på björnen. Jag kände mig instängd här hemma och det mår jag aldrig bra av. Men nu så är jag glad igen.

Igår kunde jag inte sova, jag låg i sängen och kunde inte sluta fantisera ihop en organiserad och fin garderob...så det kanske ska bli mitt nästa projekt....hmmm

Allt växer...men jag bara kloggar igen.

Allt växer...men jag blir bara snuvig..det är inte rättvist.
Jag har ett fint påskris i hallen, den hade fina små knoppar när den lades dit och nu har de börjat slå ut. Det ser fint ut, men påsken har ju passerat, borde den åka ut nu? Den lever ju..om jag plockar av fjädrarna så kanske den kan få dispans eller nått?
Hur som helst...den är jättefin..men jag, jag är ett vrak..jag nyser fem gånger i minuten, näsan är täppt..snart börjar väl ögonen att klia...allergin är ett faktum...men den är ju fin..

Alla växer...vänner gifter sig, skaffar barn, blir vuxna...och jag har ångest över att fylla trettio...funderar på att ställa till med en fest för björnen på hans dag...star wars tema. Sånna är vi..sån är jag. Star wars tema..hur kul är inte det..men hur löjligt är inte det samtidigt..jag ser mig i en Leah utstyrsel och han i en Darth Vader...han är definitivt coolade än Bobba Fett..
Anywho..jag pratade med miss T igår...vi bestämde oss för att börja leva våra liv...vi bestämde oss för att dagen har kommit då vi ska bli smala..inte bara prata om att gå ner i vikt, utan göra det också...
Funderar på barn..barn skrämmer mig..de är så små..vågade inte hålla i en kompis veckogamla lillskrutt för jag såg framför mig att jag inte höll i huvudet och det bara ramlade av och rullade iväg under soffan...sjukt med sant. I förrigår var vi och hälsade på en annan liten..vi gav honom namnet skorpan..för han var helt skorvig..han hade tydligen reagerat mot nått...hur förbereder man sig för sånt..? Hur vet man det? När kommer man någonsin att vara redo för barn? Hur vet man det? Hur bestämmer man sig för att tuta o köra? När uppenbarar sig det perfekta tillfället? Var finner man styrkan och modet?

tisdag 6 april 2010

MåndagTisdagMåndagTisdagMåndagTisdag??!!

Jag är helt förvirrad...vad är det för dag? Hela dagen har jag gått omkring och trott att det är måndag när det egentligen är tisdag. Förvirringen är total.
Idag har jag varit duktig, jag har fixat med en massa papper som ska skickas in så at jag förhoppningsvis får liiiite pengar inom en snar framtid, men det tror jag inte. A-kassa, försäkringskassa...allt som har med en kassa att göra är ute efter att ta livet av mig! Det är för mycket papper...det ska stå samma saker på alla papper, men varje papper ska vara unikt för att kunna läsas elektroniskt utav respektive mottagare. Alla papper måste postas in!? Så nu vet jag hur posten överlever...jag trodde jag befann mig i den moderna eran...men icke! Old fashion frimärke och ner i lådan. Jag är bitter och arg..jag har redan postat en lapp som skulle gett mig pengar. Men den har inte kommit fram!! Posten ta mig fan suger ju! Det är därför det finns mails och e-leg! Men nej old school ska det vara...morr!
Hur som helst...duktig har jag varit...fixar med papper, lagat mat, tvättat kläder, spacklat, tränat på min nya namnteckning. Det är en fulldag det.

Imorgon ska jag till posten, köpa frimärken och posta. Jag måste ta ett foto för mitt nya körkort. Jag ska avsluta mitt spacklande, vilket kommer innebära lite slipande...slipande innebär damm...och då får jag städa!

A just det, jag har varit ute och promenerat i en timme!

lördag 3 april 2010

im craving..

Ikea har öppet under påsken...
jag har blivit biten utav renoveringsmyggan och kan inte sluta fantisera ihop nya möbler och se nya färger på väggarna..jag vill sy nya kuddfodral, dukar...jag vill, jag vill! Men jag behöver vinna på lotto för att kunna köpa allt jag vill.

Årets första grillning o jag har svamp;)

Förra helgen var helt fullbokad, så jag och björnen bestämde oss för att vi inte skulle boka in någonting denna helg...eh...ja, det var innan vi kom på att det var påskhelgen och allt havererade.

Torsdagen jobbade björnen halvdag..sen var tanken att vi skulle åka till Rimbo, björnen ville presentera sin fru för sin pappa. Men vi var lite trötta och skulle bara vila ögonen lite..och vaknade upp tre och en halv timme senare..så vi sköt upp det lite och käkade lite middag och drog sedan upp till björnens bror för att fika lite.
Fredag körde vi upp till Rimbo istället..det var en helt fantastisk dag, solen sken! Sedan på kvällen var det dags för årets första grillning. Och åh så gott det var, man hade nästan glömt bort hur gott det var! Vi var hemma hos finfina F med familj. Tycker vi hade det riktigt majsigt ihop. Vi försökte knåpa ihop en hejdundrandes grillskiva..men någonstans spårade det ur...eller?? Trevligt och väldigt gott var det iallafall:D
Idag upptäckte jag att jag är med svamp! Det växer svampar i min krukväxt...alltså de ser ut som kantareller. Jag har aldrig sett på maken...jag har inte hjärta att slita ut dem..men det kan ju inte vara nyttigt.. (det bör kanske påpekas att jag inte riktigt är nöjd med växten...och skulle inte bli ledsen om den dog...) but still...death by mushroom...är det O K ??
I kväll ska vi på påskmiddag hos svärmor...det lär bli najs.
Imorgon ska vi grilla igen...här är jag liiiite nervös..eftersom jag lever mitt i liv i sann såpopera-anda..så kan det vara så att vi ska på grillfest med björnens ex...jag är inte säker på att hon kommer vara där, men det är helt klart en möjlighet. Jag vet inte om jag skulle känna mig helt bekväm i den situationen...men jag får ta det när det sker i sådanafall...
Sen då..måndag...inget är inbokat än..mest för att vi väntar på svar..blir det ett positivt svar, drar vi till Gröndal och träffar en annan liten vän till oss..Otis, borde vara ungefär en månad gammal nu. Vi köpte en liiiten liten alpaca kofta till honom med matchande mössa. Är han för stor för den får jag leta fram en chihuahua som får glassa i koftan:)

torsdag 1 april 2010

Påskpyntat!

Nu har jag påskpyntat! Eller jag har snarare sytt hela dagen, jag har sytt!!
Jag har sytt finfina löpare i den passande påskfärgen gult. Jag hittade inga att köpa färdiga och jag ville inte ha något crap med kycklingar...inget emot de som har det....men det är inte jag..

Snart ska jag och mannen bege oss på jakt efter påskris, det blir det sista jag gör. Jag har aldrig påskpyntat i hela mitt liv. Jag har i stort sett i hela mitt liv varit emot påsk. Det brukar nästan jämt sammanfalla med min födelsedag och alla vänner har varit upptagna med sina egna familjer eller åkt till fjälls för att åka skidor...vilket har inneburit att jag fått spendera mina födelsedagar med min egen familj...no comment;)

Hur som helst i år skulle saker vara annorlunda, jag är ju fru (asg...kan fortfarande inte säga det utan att fnissa) så jag skulle påska för min man. Så jag gick in för det..har botaniserat bland påskdjungeln av skit som säljs..hittat det jag kan stå för och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet.
MEN...and this is a big but....mannen är helt opåverkad...jag skulle lika gärna kunnat klä in lägenheten i kycklingar o fjädrar..tror inte han hade märkt att något var annorlunda...märkligt..