tisdag 29 juni 2010

Har inte tid att blogga...

timmarna rusar iväg...jag hinner knappt registrera att jag är på jobbet innan det är dags att åka hem. I går fyllde hjärtat år och det har varit fullt upp innan och nu efter...
Imorgon fyller kusin och kompis jämt bägge två....den ena 30 och den andre 40...

det ska bakas, planeras fest, inhandlas presenter och vem vet vad mer...någongång däremellan borde jag hinna sova o duscha...

men jag ska absolut inte klaga...det är fantastiskt väder ute och all tid jag spenderar ute istället för inne framför datorn är guld!

söndag 27 juni 2010

The cat is out of the bag!

Älskar mitt liv! Är så sjukt lycklig för tillfället att jag inte riktigt kan sätta ord på känslorna...
Idag har vi haft kalas med familjen för björnen som fyller år imorgon, som vanligt har jag bakat på tok för mycket, men det börjar bli lite utav en tradition. Jag verkar inte vara kapabel att laga mat eller baka i vettiga mängder..
Björnen fick äntligen sin födelsedagspresent, att vi ska åka till Paris! Jag har aldrig någonsin lyckats hålla en hemlighet för björnen, men nu gick det.
Han fick en stor korg med brieost, croissanter, dijon senap, någon annan ost..en fransk parlör..och just biljetterna. I korgen la jag även med ett gammalt vykort från björnens pappa från 89 när han var nere i Paris....det var en trevlig om dock känslomässig touch..

Nu ska jag smälla i mig ett paket nudlar...så sjukt hungrig efter en hel dag med bara sötsaker.

må gott vänner!

onsdag 23 juni 2010

Lunch med jobbarkompisar

Var på vad som tydligen ska vara stockholms första thairestaurang idag...maten var OK..inte mer eller mindre...sällskapet mycket väl godkänt.

Vad som definitivt får icke godkänt är jag själv...jag lyckades få en liten bit utav varenda maträtt (buffé) på min nyinköpta skjorta...så nu luktar jag gammal thaikök..och det får mig att må lite dåligt.

På jobbet idag upptäckte jag helt själv att ett värmeskåp inte fungerar...jippey kanske ni tror..ack nej..

Jag skulle få ett par hundra rör att stelna, dessa rör består till största delen utav ägg...(vet inte varför...men men)...dessa rör ska stelna i två timmar i 80 grader...skåpet blev bara fisljummet...tillräckligt för att få ägget att surna läs ruttna...men inte stelna...
Det var bara att kassera skiten....dvs...ta av locket och hälla ut sörjan...dvs ruttna ägg....det luktade...ja ruttna ägg helt enkelt...fick inte heller mig att må sådär jättetoppen...

Dagen har gått i kväljningarna tecken...inte kul...vill hem och duscha/byta kläder...over and out!

tisdag 22 juni 2010

Alias..

Kärt barn har många namn...eller?

På jobbet har jag fått ett nytt namn...Creme Brulee...

Varför...ingen aning..jag är väl hård på ytan och mjuk och söt på insidan;)

måndag 21 juni 2010

Ruttet...

Idag har varit en såndär dag...en såndär dag då jag faktiskt vaknade med gott humör och bra med energi och någongång under dagen tappade jag allt...
Nu sitter jag här framför datorn och känner mig allmänt apatisk...jag vill göra en massa saker, men när bara tanken på dom får mig att bli helt matt så kommer nog inget att bli av...

Jag längtar efter semster...nej, jag rättar mig själv, jag längtar efter solsken och värme. Skulle jag kunna smita ut under lunchen och känna varma solstrålar smeka min kind skulle allt kännas lättare. Skulle jag bara en morgon kunna vakna och känna att det är så varmt att jag kan åka i sandaler och shorts till jobbet...skulle jag jobba utan klagomål..

Men när jag vaknar i ottan har det hittils varit max 8 grader varmt...eller kallt...för jag fryser ihjäl, det här är inte sommar, come on sunshine!

Imorgon ska jag få träffa lite tjejkompisar, kul att få snacka lite skit...skit snackar jag jämt men på något sätt blir allt roligare i kollektiv:)

fredag 18 juni 2010

Unibrow...

En kär vän sa för ett tag sen att jag borde spara ut mina ögonbryn igen...väljer att tro att hon är vänligt sinnad och sa detta för att hon tyckte jag såg fin ut i mina naturliga ögonbryn och inte för att skratta och peka bakom min rygg:)

Såg dock just en glimt av mig själv i spegeln....jag är på väg att få jorden unibrow...jisses...och det roliga i kråksången är att jag är konstant trött att jag inte riktigt ser mig själv göra något åt detta inom en snar framtid...

Fan då...kom precis på att jag ska på fest imorgon med mannens ex...drömscenariot är ju att komma dit vacker som en sommardag, smal och snygg...inte lönnfet med jordens unibrow...får se om jag orkar ta tag i detta...

En annan vacker sak som hände idag är att jag fick ett lock över mig idag...(jag kallar det lock...det är något annat egentligen, men jag orkar inte förklara...en mojäng på jobbet helt enkelt)...skiten missar ansiktet precis..(tack gode gud) men rappar hela halsen på mig...så nu har jag ett ilsket rött rivsår...sexigt....ska säga högt och tydligt att björnen gjorde det under en sexsession imorgon på festen ;)

torsdag 17 juni 2010

Skämmas jag?

Kul att någon utanför kretsen på typ 2 personer som jag vet läser bloggen hittat hit...å andra sidan kanske jag förlorade den läsaren på en gång på grund utav det jag skrev.
Tydligen var det lite känsligt att önska livet ut Carola...
Om önsketänkande kunda ta livet utav människor så skulle väldigt många fler råka illa ut...Tex skulle typ hela den homosexuella delen utav befolkningen utrotas utav självaste Carola, iallafall om man ska ta henne helt bokstavligt i uttalanden hon gjort förr i tiden...

Men du har rätt och jag tar tillbaka mitt "dödshot"..jag ber så hemskt mycket om mitt uttalande.
Däremot så kommer jag önska innerligt med hela mitt hjärta att hon sluta släppa skivor och yla i TV..folk lider utav det, jag inkluderad.
Alla har rätt till sin åsikt och självklart så även du...men min åsikt är att Carola inte bör tillåtas existera som artist..som människa självklart, lev på, lev gott och frodas.

Nog om det.

Idag är en total hemsk/pissig dag, jag är så trött och har så ont i huvudet. Det känns som om mitt huvud skall explodera.
Jag vill inget heller än att få ligga i soffan i björnens famn och bara mysa..Men återigen kommer fotbollen emellan...men imorgon! Då jäklar blir det fredagsmys för hela slanten.

Får se ifall jag gör ett inlägg senare ikväll...beror på om huvudvärken släpper.

onsdag 16 juni 2010

Men för guds skull sluta!

Carola ylar på TV...hon har våldtagit Barbra Streisands "Woman in love"...hon står där med sina jättetuttar och botoxade ansikte och soul-studsar..(ni vet som mörkhyade präster gör på TV när de har ordentlig kontakt med gud)....hon var verkligen i och a r t i k u l e r a r varenda ord...I´m a wo m aaaa n in loooove...men ge upp...dö...bara dö!

Det är något program om det här bröllopet som komma skall...*kräks* de befinner sig tydligen på någon båt och äter 25-rätters middag...och hör och häpna Madelaine är där! Like who cares...hon såg tydligen fräsch ut, enligt Elin Kling.

Carola ska tydligen sjunga på bröllopet...fy fan..

Äktenskapsrådgivare har de också varje dag....igår var det Charlotte Perelli och Magnus Carlsson...den ena skild och den andra bög...är det humor eller?
Nu sitter Carola och ger råd...eh för det fungerade så bra för dig och Runar eller hur..eh lägg av...lägg ner! Jag brinner av. Hoppas det regnar på lördag...bara för att bevisa att man inte kan köpa fint väder!

söndag 13 juni 2010

30års fest och bittra miner...

Var på 30 års fest igår, det var meningen att det skulle bli en tillställning utomhus, men på grund utav det dåliga vädret (läs stormvindar och regn) så var vi inomhus i hans etta...vi var 50 pers...det blev varmt kan jag säga. Jag hade klätt på mig för utomhusaktiviteter..jag blev ännu hetare..
Jag körde så det blev nyktert för mig, björnen däremot drack både det ena och det andra..översättning...han blev mer och mer högljudd och illaluktande ju mer kvällen gick.
Våra två vänner med små barn (12 resp 4 veckor) var på festen och utav någon outgrundlig anledning blev jag barnvakten när de skulle äta....Det var ingen fara så....tydligen är jag lite utav en baby wisperer...men jäklar så ont i axeln jag fick och har! Då höll jag inte dom så länge heller...jisses..

Sen när det nalkades 23 gav jag upp, jag mådde illa, alla var jobbiga och illaluktande....OCH jag ville verkligen verkligen se Missy Elliott som spelade på Skeppsholmen. Biljetterna kostade 480kr, björnen tyckte det var för dyrt, jag tyckte det var som hittat! Så det slutade med att jag fick höra 2 låtar medans tårarna rann längst med kinderna utanför, jag såg inte ett skit eftersom vakterna täckte allt med vit väv...
Jag lackade ut satte mig i bilen och drog till statoil och köpte skagenmacka och inredningstidning....
Dansade lite för mig själv gjorde jag på bron...i stockholms natten...och tyckte synd om mig...blä!

torsdag 10 juni 2010

Som jag har längtat!

Som jag längtat! Som jag trånat! Och nu är den äntligen här, i min ägo!
En dokumentförstörare!
Jag köpte en billig liten grej på Claes Ohlsson, nu i efterhand så kanske det var dumt..men jag ville inte lägga ner en smärre förmögenhet på det. Idag glad i hågen tömde jag ut räkningar, kvitton fan och hans moster från typ 1986 och började strimla. Jag hann fylla en säck...och sen la den av...jag började svära högt och ljudligt som en lastbilschaffis...björnen kommer in och påpekar efter en blixtsnabb koll, should only be used for short periods of time, maximun 2 minutes....detta sägen han med en lättsam ton som om han precis kommit in och sagt att det regnar. OCH SEN SÅ GÅR HAN!!
Jag hävdar å det bestämdaste att björnen måste straffas för sin nonchalans över min lilla bebis...och att den bara blivit lite överhettad...måste bara svalna av lite och sen kan jag börja strimla igen...2 minuter i stöten....*morr*


onsdag 9 juni 2010

Ett nytt inlägg...

Kunde inte hålla mig...snubblade över denna pärla på nätet...och var bara tvungen att dela med mig.
Tror det är SvD som låtit våra "kära" partiledare i Sverige att komponera sina egna spotifylistor! Detta är ju freaking (!!) brilljant! Man kan sååå avläsa mycket om en människa ifrån vad den personen lyssnar på för slags musik.
Varför har ingen kommit på detta förr? Jag kan återigen inte poängtera hur mycket jag ler från öra till öra just nu (ja, jag kanske är otroligt lättroad för tillfället...but still).
I skrivande stund sitter jag och lyssnar på Maria Wetterstrands spellista, jag är imponerad...väldigt bra spellista, men å andra sidan miljöpartist...skulle det kunna vara något annat än bra???
Jan Björklund...folkis...inte så bra...hallå...Sven Ingvars...?? Hur tänkte du nu Janne?? Jag menar Spotify...ungdomar...försöka vara lite ungdomlig, komma ut till kidsen...och så väljer du Sven Ingvars?? Du kunde faktiskt varit ditt yrke trogen och ljugit mellan tänderna och sagt att Hammarfall eller nått fick dig att svänga dina lurviga...men jag ska INTE klaga..det är brilljant, för nu vet jag mer om dig...

Det enda jag undrar är....var är resterande ledares låtlistor någonstans? Detta är ju sjukt roligt att lyssna på! Så kom igen Mona och Fredrik, visa mig ert inre gung!

Ännu mera gaga...

Alltså...ska vi ta diskussionen? Lady Gaga...vad är det som är så bra med henne?
Jag kollar väldigt sällan på TV nuförtiden, så ändå gången jag ser musikvideor är när det råkar finnas en länk till den på någon annan sida jag råkar kolla på...de senaste gångerna har Lady Gaga varit i slutändan på den länken, så även denna dag.
Tydligen hennes senaste hit "Alejandro"
Jag har hört den ett par gånger på radio...men ska jag vara helt ärlig så trodde jag att det var Anna Book som var i farten igen..men nej det var Lady Gaga...
Hur dålig låten är på en skala kan jag inte ens förklara, så det får ni höra/se själva...men att jag trodde det var Anna Book säger nog mer än nog.
Nu till videon...nu vet jag att hon är rätt ung, gick hon inte i samma klass som Paris Hilton när de växte upp...anyways..har någon berättat för fröken Gaga om Madonna? Och om hon är medveten om sin totala våldtäckt utav Madonnas tidigare alster....varför gör hon det? Tror hon att hon bara attraherar kids som inte vet bättre...eller var är grejen? Jag är nyfiken, nu måste jag nog aktivt leta fram lite fler Lady Gaga videos för att se ifall det är en röd tråd genom alla..


http://video.se.msn.com/watch/video/lady-gaga-alejandro/6fhf9t3q

söndag 6 juni 2010

Full fart!

Det har verkligen varit en sån fartfylld helg att jag inte hunnit att blogga....

Fredagen kändes som två dagar för vi hann med så mycket. Vi passade på att sluta lite tidigare från jobbet och åka in till stan. Vi parkerade på drottninggatan och gick gatan upp för att hälsa på Mister. Han hade det mysigaste fikarummet där jag och Björnen drack lite kaffe och löste lite korsord. Vi har löst oändligt mycket korsord den senaste tiden, det låter ju jättelöjligt gammalt, men det är roligt att aktivera geniknölarna. Vi har även börjat lirat alfapet på nätet...galet skoj!
Efter Mister slutat jobbet gick vi i lite butiker för att leta efter en jacka till Mister, vi hittade ingenting, men det var skoj att handla boystyle. Vi mötte upp Finfinis och gick till Smaka på Sthlm, vi åt en massa gott och högst betyg fick de rökta räkorna i min bok! Mumsfilibabba!

Lördagen startade i ottan och sen åkte vi till stan. Det var Stockholms maraton och Björnens bror skulle springa. Vi kände totalt 3 löpare och lyckades faktiskt se alla 3 vid ett flertal tillfällen under loppet. Det är imponerande tycker jag, då det var 20000 löpare och jag vet inte hur många fler som var åskådare. Slutspurten såg vi inne i Stadion och vilket folkfest det var! Nästan så att jag ville ut och springa.....men bara nästan;)

Lördag kväll åkte vi över till Päron och hans bror och fikade lite, jag var så sjukt trött. Men ändå lyckades vi vara kvar ett bra tag..men det var riktigt trevligt så jag kunde offra lite sömn på det.

Idag var det meningen att vi skulle åka och grilla med några vänner som nyligen blivit föräldrar, men Björnen hade sån hosta att vi ställde in för att inte riskera lillskruttans hälsa. Och jag har i skrivande stund svårt att vara ledsen över det. Vi grill-våldtog Finfinis och Mister återigen. Vi grillade en hel hög med grönsaker och kött. Till efterrätt åt vi jordgubbar med glass och grädde! Så otroligt gott och trevligt.
Jag såg för första gången tre regnbågar! En magisk upplevelse. Nu sitter jag och småfnissar åt Erik Gadd som sjunger på TV...Hans nya låt tydligen, det svänger katten!

Vi kom fram till en trevlig grej under middagen, nämligen Fun Sundays..vi ska hitta på roliga äventyr på söndagar alla tillsammans! Jag tror på detta....det kommer bli legend-...wait for it.....and I hope you´re not lactose intolerant because the second half of that word is dairy!

torsdag 3 juni 2010

...

Knasig värld man lever i när men ena dagen "upptäcker" att Uno Svenningsson släpper nytt och dagen efter upptäcker att Mauro Scocco...vart är världen på väg...snart släpper väl Ulf Lundell nytt också...

onsdag 2 juni 2010

Hei olet nyppy!

Vilken jäkla grej jag var med om idag....


Jag hade precis slutat jobbet och skulle sluta upp med björnen vid bilen...det var riktigt soligt och hett så jag bestämde mig för att gå till kiosken och köpa glass..jag var på riktigt bra humör bör tilläggas..


Så jag väljer glassar och går fram till kassan och där står det en tjej (som jag visserligen mött förrut men INTE känner)


Jag- Hej

Hon- Hej, det blir 36 kronor!¨

Jag- (börjar rota i min väska efter plånboken och tar fram kortet)

Hon- Vilka fina finnar du fått! (med en överglad röst)

Jag- Eh, va?

Hon- Vilka fina finnar du har! (pekar med fingret där jag har två finnar i ansiktet på sig själv)

Jag- (stoppa ner plånboken, roffar åt mig glassen och börjar backa ifrån henne) eh...visst är dom jättefina....¨

Hon- Så hade jag också hela tiden innan jag fick mens...men sen jag fick mina barn så har de aldrig kommit tillbaka...kan inte ens minnas sist jag fick en finne.

Jag-(backar ännu mer från henne, halvvägs ut genom butiken) eh...får hoppas att det blir så för mig med någongång i framtiden.

Hon- Jag med! Jag menar det är inte så farligt, men ändå.

Jag-(vänder mig helt om på väg ut ur butiken)

Hon- (skriker nästan lite eftersom jag är så långt ifrån henne vid det här laget) Vet du vad du kan göra?? Köp såndär Clerasil för att täcka finnarna...de säljs överallt!

Jag-(börjar småspringa ur kiosken)


OK....så jag har finnar i ansiktet....men hallå vilt främmande människa att påpeka det?!?!

Tips från coachen till er som står i butiker runt om i landet....säg inte detta till en kund...säg det typ aldrig till någon någonsin!

Och FYI...jag är 30 år..klart som fan jag vet vad clerasil är för något, jag har gått igenom puberteten och hade fanimig mer finnar än jag har idag....puh...blir helt matt...


Efter denna pärs, satte jag mig i bilen och bara andades...hade god lust att gå tillbaka och slänga glassarna på henne...men jag avstod..jag satte på radion för att lugna ner mig....DÅ kommer en reklam om Uno Svenningsons nya skiva...jag menar va? Vad är upp med världen???


Här får ni ett foto på mina enorma självlysande finnar....fotot är fruktansvärt...men skit i det...se finnarna som fick tjejen att tappa mig som kund forever and ever!!

tisdag 1 juni 2010

Skulle äga som spion...

Eftersom jag vet att M aldrig läser min blogg...så kan jag skriva om det här....men om han mot all förmodan skulle titta in...skriver jag inte alla detaljer...plus..."varför skulle du komma in hit och läsa just nu ????"

Jag har hur som helst betett mig som James freakin´Bond de senaste dagarna för att få allt och klaffa inför Ms födelsedag...nu verkar allt gått i lås och jag en väldigt glad säl!

Nu ska jag unna mig ett långt härligt varmt bad...