torsdag 31 december 2009

Jag dör...

Gick in på aftonbladets hemsida..nog för att det är skittidning utan likhet..men idag måste det varit en rejäl "brain-fart day"..vad tänkte de när de la in den här nyheten på första sidan??

"Träffades av en kokosnöt." "Färjan-Håkan Hallin vårdas i Thailand: Det sa bara bang." "Färjan-Håkan Hallin lurade döden"

"Nyligen satt han och gick igenom lite papper, helt ovetandes om de livsfarliga nötterna som dinglade 20 meter ovanför. Helt plötsligt smällde det till. Nöten träffade Håkan mitt i pannan. -Pang! sa det. "Det är inte sant, en kokosnöt i huvudet" tänkte jag säger han till Nöjesbladet"

Jag dör...nyhetstorka i all ära..men vad fan..det är mer intressant med ett inslag om en hund som tar hand om en övergiven kullting..

Gott Nytt År!!

Helt galet att ännu ett år har kommit och gått...kan vi pausa tiden lite??

Igår kväll fick jag nog mitt livs största chock..jag verkligen hatar överaskningar och igår fick jag en rejäl. Visserligen en riktigt bra överaskningen, but still..Innan verkligheten sjönk över mig, så hann jag både ramla baklänges, börja skaka och svettas...
Min mamma och pappa ville att jag skulle komma förbi dem igår ikväll. Jag hade ännu inte lämnat över min julklapp och hade planerat att göra det, så det passade mig helt utmärkt. Eftersom det inte var någon särskild tillställelse, dök både jag och björnen upp i mjukisar...Väl där säger mamma att de har en julklapp till mig i sovrummet....jag leds in i rummet och där står min moster!!! Min moster som egentligen bor i Chile!
De flesta i min närhet verkar ha vetat om att hon ska komma och precis alla har hållt tyst. Det är helt galet, jag anade verkligen INGENTING! Men nu är hon här, min underbara solstråle till moster! Hon är här för att vara mitt stöd och hedersgäst till bröllopet..galet galet galet...jag tror fortfarande att jag drömmer. Älskade moster..att hon är här hos mig, känns lika osannolikt som att vinna en miljon på lotto.

Med sig hade hon en liten ask från mina kusiner. Det var mormors pärlor, som alla tjejer i familjen haft på sig när de gift sig, så nu fick jag dom...Och jag kan inte säga hur perfekta de är...nu har jag något lånat..och de kunde inte varit finare..
2010 kommer bli ett underbart år..det känner jag på mig..det kunde omöjligt börja bättre..

onsdag 30 december 2009

Be still my heart..

Igår var jag och björnen på Berns och svängde våra lurviga/skakade våra rumpor, kalla det vad du vill..men vilket ös det var!
Det var en "show" som hette "mellandagsrea" med bl a Tingsek och Jason (mer känd under sitt artistnamn Timbuktu). Och det var en musikalisk dansresa från första tonen. Jag var såld!
Jag hade flertalet "Kirshti från Idol hallelulja-moments" Grymt var det! Har man aldrig sett Timbuktu live (i någon form) gör det! Han är verkligen hands down en av Sveriges bästa live artister, vilken energi! Så nu fick jag en riktig energiboost för att klara av resten av året! Bring it on!

måndag 28 december 2009

Så igår gick det inte längre...efter mycket om och men tvingade björnen mig till akuten. Jag stretade emot allt jag kunde...hatar läkare...men helt plötsligt satt jag på britsen med en tops nedkörd i halsen...*blä*
Kan sjuksyrror inte kan vara liiite förstående och mjuka på handen. Först blev jag idiotförklarad i kassan, för att jag inte ringt innan och bokat tid..sen våldtagen i halsen av en tops och träpalett..sen höll hon fast mitt huvud för att brutalt köra in termometern i örat...eh..jag är vuxen och kan sitta still...men men..våld fungerade bättre för denna syrra.

Sen fick jag till slut träffa läkaren...oh lord have mercy..."ja eh..proverna visade ingenting..så jag ska inte göra någonting...vi avvaktar några dagar...du låter lite ansträngd...är du hes? eller låter du såhär normalt??"
Ja..hur ska jag förklara hur jag lät...som Bonnie Tyler..efter en två timmars konsert...och en 70s whisky...jag upplevde det som om jag skrek och i verkligheten väste jag fram mina ord...Björnen sympatikallade mig för sir Väs...
Jag var på väg att svara att han nästan såg ut som en läkare..men valde att säga, eh ja jag är hes..
Då gav han mig en massa kortison för att lindra smärtan...

Idag fyller farmor år..så vi ska snart dit och äta middag..hoppas tanten hör vad jag väser fram...F E L I Z C U M P L E A Ñ O S !! :D

söndag 27 december 2009

Julkoma...

Jag har hamnat i koma..ledigheten gör med helt handlingsförlamad och samtidigt inte..jag gör saker hela tiden, problemet är att jag hinner inte göra det jag egentligen vill göra, så då känns det som om jag inte gör något vettigt.
Jag har haft sjukt ont i halsen de senaste dagarna, vilket gör mig riktigt grinig..och jag hatar att vara så. Men som tur är har det inte blivit värre...så peppar peppar.
Snart fyller farmor år...jag har ingen aning om vad jag ska ge henne. Men det lär komma till mig när jag minst anar det..det brukar vara så.

fredag 25 december 2009

Julstök

Julen är över för denna gång. Min och björnens andra jul ihop, nästa år vid denna tid kommer vi nästan ha varit gifta i 1 år..det är sjukt skrämmande att tänka på att vi inom en snar framtid kommer vara gifta. Nu har nerverna verkligen kickat in..men det är bra nerver.

Hur som helst..denna juls mantra var "no stress" jag skulle verkligen inte stressa. De julklappar som inte hann köpas..no worries..vi tar dem efter jul. Viktigaste var klapparna som skulle ges på själva julafton.
Den 23 var jag ledig från jobbet och såg framför mig en lång härlig dag utan stress, lägga mig i ett bad och läsa en bok med tända ljus..eh nej..
Jag fixade och donade i köket..hade bara prompt bestämt mig för att göra ett pepparkakshus i år..varför..jag vet inte..fix idé. Första gången jag gjorde ett pepparkakshus var för ca 15 år sen, då brände jag mig så brutalt på det smälta sockret att jag fortfarande har en gigantiskt ärr på handen..jag blev minst sagt traumatiserad och har inte försökt mig på detta igen..tills nu.
Jag hade köpt deg...jag hade tagit ut mallar från nätet...så jag börjar..kavla, skära..in i ugnen..allt fungerade bra. Sen var det dags att montera..det är smält socker precis ÖVERALLT...huset går sönder...panik infinner sig..det ser ut som ett crackhus...jag försöker se det från den positiva sidan..säger att jag gjort ett hus från Märsta..
Sen bestämmer jag mig för att tänka utanför lådan..och gör ett eiffeltorn. Jag blev skitnöjd, den blev så fin! Den tappar jag senare i golvet och den går i 15000 bitar..
Julaftonsmorgon...jag vaknar och väser..jag är förkyld..eller nått..hur som helst, kan jag inte prata...
Julafton var trevlig, många skratt..trevligt..nu är det över och det är 1 år kvar till nästa..
Nu gäller det att ladda batterierna för att orka med nyår..

tisdag 22 december 2009

Fundersam..

Igår gravade jag lax, jag gjorde först en traditionell och sen en whisky/rökgravad variant..hoppas det blir gott. Dagen innan la jag och björnen in våra sillar. Han kör på sin pappas gamla recept och jag på min vän "Sillens" recept.
Vi har köpt de mesta av våra julklappar så jag är inte alls stressad över julen..än så länge, det kanske kommer.
Vi fick ett vigselmanus av vår vigselförrättare igår..och fy..vet redan att jag kommer gråta ihjäl mig under vigseln. Hon har på något märkligt sätt lyckats få fram exakt det vi menar med ett äktenskap. Både jag och björnen och supernöjda! Respekt, skratt, kärlek och lycka betonas på precis rätt sätt. Me like!

Nu till mina funderingar...
Jag har inte kollat på Paradise Hotel..för ärligt talat..det får mig att kräkas..hatar sån typ av TV. Hur som helst...för ett par veckor sen fick jag höra att det fanns en tjej med på programmet som påminde om mig..Eller låt mig utveckla.."det finns en tjej i Paradise Hotel som påminner som fan om dig, hon har sån där attityd" hm..ja hur ska man tolka det?? Det låter ju lite illa liksom i mitt huvud..men sen glömde jag bort det helt..
Men så i söndags hade vi ett litet glöggparty med några vänner...då fick jag höra det igen! Den här gången var det från en relativt ny pojkvän till en av mina vänner. Vi har kanske träffats 3 gånger..och då inte pratat ordentligt med varann. Han tyckte nämnligen att hon lät som mig...Tydligen var det några i min vänskapskrets som kollade på programmet...och alla hatar den här tjejen..
OK..hmm..hur går detta ihop?? Är jag otrevlig? Hatar de mig?
Jag kollade lite snabbt på några klipp från programmet...(kväljningar hela tiden)...kunde för allt i världen inte se kopplingen...Ser de mig sådär?? Måste ta en lång titt i spegeln ikväll känner jag...för så vill inte jag uppfattas..

Trodde jag var snäll...glad...

söndag 20 december 2009

Försonat mig med snön..

idag har jag pölsat i så galet mycket snö. Vi tar hand om Ms brors husdjur under tiden de är på semester. Vi var där en sväng igår kväll, huset ligger på en höjd men vi kom upp utan problem. Idag...fanns det inte en chans att vi skulle komma upp till huset, bilen sa nej.
Så det var bara att traska upp dit, snön nådde nästan till knäna. Galet!
Medans M gav djuren mat och vatten tog jag tag i en skyffel och försökte gräva fram marken..det var helt omöjligt! Jag slet så hårt och blev galet svettig, men det kändes så skönt!
Nu vill jag ut och roa mig i snön istället, vill bara dra på termobyxorna och åka pulka! Men det är jobb imorgon, så det får bli kudden istället..men men...jag tror att snön håller i sig ett tag till, så jag hoppas jag får chansen att göra det senare.

Natti natti på er!

Kommer inte på en rubrik...

Gårdagen...
Vi vaknar sent, som tur är har vi satt klockan så björnen inte missar sin tid hos optikern. Björnen är så där sjukt bakis som jag var förra helgen. Men sånt händer..
Efter optikern vilade vi lite hemma, på kvällen hade vi biljetter till Eddie Izzard.
Innan dess skulle vi dock få i oss lite middag. Vi hade bokat bord och skulle äta med några vänner som också skulle se showen efteråt. Vi lyckades komma in till stan en halvtimme tidigare, så då passade vi på att boka våra vigselringar!
Sen såg vi Eddie, fantastisk kväll! Väldigt många skratt:D

Fredagen..
Vi hade lite vinprovning här hemma med björnen och hans kusin. När vi är klara får jag ett sms..det är fin fina F.
Eftersom jag tänkt på henne hela dagen, blev jag självklart jätteglad och ringer upp henne på en gång. Hon berättar då att hennes mormor har gått bort...

Min egen mormor gick bort för inte så länge sen och jag kunde identifiera mig i hennes smärta. Så vi tog vårt pick och pack och traskade över till henne i snön. Björnen och jag såg det som något självklart. Vår vän är ledsen och behöver oss. F är en sån person som bara ger en så mycket och förväntar sig inte mycket i gengäld, även om hon förtjänar allt och det absolut bästa. Osjälvisk och snäll in i benmärgen.
Hur som helst, det blev kramar, tårar och faktiskt några skratt. Det finns inget man kan säga eller göra i en sådan situation..man kan bara finnas där. Visa att man bryr sig, lyssna, krama.

Min farmor finns fortfarande hos mig, hennes väsen finns alltid hos mig även om vi inte kan ses.Min farmor är min bästa vän och har så alltid varit. Farmor är den man alltid kan gå till och få en kram och en kaka. Farmor är den man kan prata om allt med, om man bråkat med pojkvännen, om man bråkat med pappa eller mamma. Farmor är en pelare och jag vet att hon inte har lång tid kvar här på jorden hos mig. När den dagen kommer och det vet jag att den kommer göra, så vet jag att F kommer komma till mig och krama om mig..för det är så hon är. Hon är bäst.

fredag 18 december 2009

Till min fin fina vän Fia:D

Igår såg jag finalen på So You Think You Can Dance...en bit in i programmet får jag reda på att Jennifer Lopez skulle uppträda med sin nya singel..och självklart dansa...

Jag nästan grät...det här är till dig:D

http://www.youtube.com/watch?v=SeeVjmAkEqA

torsdag 17 december 2009

Åh!

Har precis kommit hem...har varit och provat kläninngen för första gången. Jag kan inte med ord förklara hur fin jag kände mig! Tack tack tack TACK!

onsdag 16 december 2009

Usch för julmat...

Har varit på två julbord..och jag är så trött på julbord blä..ett av julborden var bra, det var hemmalagat för hela slanten och det gillar vi. Idag var jag på julbord nr 2, på jobbet...det var halvfabrikat och bara skitäckligt..slutar man äta? Vägrar man äta det som ser övervidrigt ut?...eh nej..man fyller sig själv med prinskorvar och köttbullar...jag äcklas av mig själv..

Jag vill inte se mer julmat det här året! Jag vill ha något annat gott istället!

måndag 14 december 2009

Måndags blues

Gårdagen var ett totalt jävla mörker..jag spenderade hela dagen med att antingen ligga i soffan och antingen sova eller dumstirra på idiotdokusåpor..eller med att sitta på toa och spy. Jag har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Aldrig mer säger jag, aldrig mer.


Idag såg jag en reklam på TV..tydligen så firar TV1000 20 år i år...wtf..jag minns när TV1000 kom...det var inte så länge sen..jag känner mig gammal, asgammal! Snart kommer jag vakna med pattarna nere vid knäna, svart runt ögonen och allmänt solkiga kläder..eh nej det var igår det med...herre min skapare...jag provkörde min nya bh på lördagskvällen. När jag var på bh-skola förra veckan fick jag reda på att jag hade helt fel size på bh:n. Så jag köpte två nya, en till bröllopet och en annan..jag har vid flera tillfällen sen inköpen tittat ner i påsen och bara mått dåligt över de gigantiska kuporna som tittat tillbaka på mig. Jag har aldrig sett mig som en bystig kvinna som expediten kallade mig.

Hur som helst..jag satte på mig bh och kände mig helt abnorm, likt en fembot tågade jag fram med brösten...vi skulle ju äta ute..vad är det första jag gör??? Använder mina gigantiska bröst som en haklapp för att fånga upp en tomat...det blir en stor fläck...det känns som om jag har en stor neonskylt som det står "titta på mina nya bröst" typ...bah.

Idag har vi inte gjort mycket mer än att vara på jobbet....jag har varit helt död...som jag varit idag..det är så jag normalt är bakfull...

Jag har egentligen en massa saker att göra...usch..jag hatar måsten..men men..nu vill jag bara sova. Natti natti

söndag 13 december 2009

...

Jag har sagt det förr men det tål att upprepas..jag ska aldrig mer dricka...fy fan vad dåligt jag mår...vill helst lägga mig ner och bara dö...jag är för gammal för det här..

lördag 12 december 2009

Nord & Syd

Nord & Syd visas på TV3...så sjukt bra serie, jag total nostalgitrippar. Minns tillbaka till barndomen då mamma och jag bänkade oss framför den lilla gråa TV:n, det fanns bara en fåtal kanaler och tv:n var man tvungen och gå fram till och knappa på för att ändra kanalen. Vi bänkade oss i soffan med stora knäckemackor med makrill och majonäs och en stor kopp te....det var tider det. Och grät gjorde vi..och fy vad det gräts..skulle Madelaine och Orly någonsin få varandra?? Vad kollade vi mer på..."Krigets vindar", "Mot alla vindar"..ah det var bra tv det...innan allt skit började hjärntvätta folket..

fredag 11 december 2009

Hjärtkramp..

har jag fortfarande...på lunchen skulle jag och en vän åka och handla lite...så vi sätter oss glada och spralliga i bilen..Jag kör inte för fort men jag kör åtminstone lite fortare än jag kanske borde i en kurva. En rätt så dold kurva som är helt och hållet utan tvekan enkelriktad. Döm min förvåning när det helt plötsligt dyker upp en annan bil på min körbana! Som tur var är vi precis vid den lilla lilla snutten där det finns lite refug så den bilen kan köra in i. För annars hade det varit en full on chicken race, bara gigant betongblock runt omkring oss.. Jag har fortfarande kramp i hjärtat...det släpper inte...usch..

torsdag 10 december 2009

VAB...vård av björn

Björnen blev lite vissen av vaccinet så det blev hemgång lite tidigare från jobbet idag.
Han ville ha min kycklingsoppa och godis...och så ville han spela massa datorspel...jag vet inte..han verkar inte speciellt sjuk enligt mig.
Men jag har hunnit tvätta lite mer kläder och göra en massa julgodis som jag ska ha med mig till jobbet imorgon. Inte för att jag är så trevlig att jag bjuder på godis..utan för att sektionerna turas om att bjuda på adventsfika varje fredag och nu blev det vår tur och därav har jag gjort godis.

Jag sitter och kollar på Nobelmiddagen...väldigt fult dukat och vilka gräsliga glas....huaa...de skulle nog behöva ta in fina F som konsult, hon kan duka finare med händerna bakbundna och med förbundna ögon.

onsdag 9 december 2009

Mystery meat..

Har varit på middag hemma hos plastbarnet...han bjöd på mat...han bjöd på kött..och jag har ingen aning om vad jag ätit...jag vet att det var vilt..men mer än så vet jag inte..

Jag vågade inte fråga av rädsla för att inte kunna fortsätta äta..så jag åt lite av det..hmm..nu mår jag inte så bra..vet att det mest är psykologiskt och säkert inget fel på maten..men men...otrevligt värre...men det var en trevlig middag, trots den hemliga maten:)

wtf...


glömde ju bort i mitt förra inlägg....att björnen vill ha dessa i granen...inte OK...

Produktiv!

Klockan är inte ens tolv och jag har hunnit med såå mycket...galet. Jag är hög på produktivitet!

Vaknade tidigt som attan, la mig likt en tepåse i ett bad och läste några sidor i min bok. Att ligga och läsa i badet är det bästa som finns. Hur som helst, dagen började med ett "me-moment" och det var lovely!

Sen bar det iväg till läkaren, björnen skulle vaccinera sig. Han är extremt rädd för sprutor och brukar svimma vid sådana tillfällen. Vi förberedde oss, han fick ordentligt med frukost, vi köpte med oss energidrycker. Han hade fått stränga direktiv att lägga sig ner (för jag kan inte ta emot 130kg björn om han föll som en fura)..Så vi kommer in..ha lägger sig ner. Den lille lille dokorn (han var teskedgummans manliga läkarmotsvarighet) kvittrar på så mycket att björnen varken hinner se eller känna av det hela innan det var över. Han blev lurad..SOM ETT BARN!

Eftersom allt gick så bra, lyckades jag övertala björnen att det var en bra idé att ta sprutan mot hepatit på en gång, så det gjorde vi! Så stolt över björnen...två sprutor på en dag och inte den minsta antydan till att svimma! Pusselipuss!

Sen hann jag till tandläkaren, tydligen får man 300kr bidrag/år när man är under 30 år?!? Alla gå till tandläkaren! Jag hade förväntad mig att bli totalt barskrapad, men kom undan relativt billigt (för ett tandläkarbesök iallafall) och UTAN hål! Yay for me.

Sen skulle jag och björnen kolla på festlokalen...tjejen var inte där först..så vi hann boka in en optikertid för björnen...och sen tillbaka till lokalen. Allt var frid och fröjd tills jag skulle kontrollera att den planerade tårtan får plats i kylskåpet...det fick den INTE...kylskåpen är alldeles för små...jag har inte fått tag på T än som ska göra tårtan...men hon kommer flippa...hon var så uppspelt...och nu kommer hon få planera om lite...jag tror på henne till 200% så jag är inte orolig. Problemet är att hon inte tror på sig själv...och hon kommer må dåligt över detta..och det vill jag inte....men jag hoppas allt löser sig.

Nu har jag tvätt i tvättmaskinen, disk i diskmaskinen, mat i magen och jag ska börja städa! Produktiviteten flödar i mitt hus:D

tisdag 8 december 2009

Ledig imorgon!

Tog ledigt från jobbet imorgon för att göra alla trista måsten som jag annars inte hinner med...

Imorgon ska jag till tandläkaren, ta med björnen till doktorn, ta reda på vilka sprutor vi behöver ta till smekmånaden, besöka festlokalen, diska, tvätta, göra en "att göra"-lista, skicka hindersprövningslapparna, maila vigselförrättaren samt göra julgodis (inte till mig själv utan till jobbet...vi ska ha adventsfika) sen på kvällen är vi bjudna på middag.

Jag har även projekt "pepparkakshus" att planera...jag har gjort ett hus innan...då var jag typ 15 och brände av mig halva handen på det smälta sockret...men jag har gett mig f*n på att göra en i år...varför...för jag har lust;)

lördag 5 december 2009

Årliga julmiddagen...

med mina vänner från universitetet...ska jag vara helt ärlig så fasar jag över det...2 stycken är gravida...suck..ÄR redan så trött på det...och jag har inte ens kommit till festen än.

Ibland vill man ha förändring..man vill bara skaka om i grytan lite...men ibland så vill man bara att saker och ting ska vara så som de alltid har varit.

Inget ont om mina gravida vänner...men MÅSTE MÅSTE allt handla om barn för det? Jag är inte gravid...jag måste väl få käka lax, mögelostar och dricka vin... Måste jag höra om foglossningar och förlossningshistorer. Jag är inte nämnvärt intresserad utav ultraljudsbilder eller mammakläder..
Det är ju inte så att att dessa vänner varit små änglar innan de bestämde sig för att ta in en inneboende i deras livmoder...men helt plötsligt är man löjlig för man pratar om sin senaste praktfylla.

Jag minns fortfarande besöket till akuten då du fick magpumpas för du var "full like a kastrull"...eller när jag traumatiserad i tältet bredvid på festival hörde dig komma...*urk*

Jag har en miljard minnen av er som roliga, levnadsglada individer, PB (pre-baby)...jag har fan inte hört er säga något positivt om ER, som inte har orden bebis,svälld,trött,ultraljud,barnvagn m.m sen ni pissa på en sticka. Klart jag förstår att det är en grej som påverkar erat liv något så in i bombens...men ska ni försvinna för det?? Kommer ni bara vara mamma fr o m nu? Är mina vänner borta för alltid vill jag veta det...

Eller är det så att samtidigt som man befruktas får man en lobotomi?? Raderas ens hårddisk...omprogrameras man...sätts man i mommy-mode??
JAG VILL INTE...lova mig att om jag ens borderlinar beteendet...slå mig i huvudet med en hammare!!

fredag 4 december 2009

Det luktar bränt!

Det verkar ha brunnit i huvudet på björnen...helt klart dagens poop award:(

torsdag 3 december 2009

Imorse satte jag mig i en iskall bil, själv..björnen skulle iväg med jobbet och tog tåget in till stan. Jag gillar verkligen att sitta i bilen själv, köra fort och ha stereon på högsta volym..det är en sånt sjukt galen frihetskänsla. Och för en gångs skull hade jag vaknat relativt pigg...för de som känner mig händer det ungefär 1 gång på år att jag vaknar pigg och glad.
Hur som helst...sätter mig i bilen...börjar köra sätter på steron..och tystnad...wtf?!
Det visar sig vara någon gemensam protest från alla kommersiella radiokanaler..total tystnad i 1 timme. De uppmanar alla som lyssnar att skriva mail till överste Reinfelt osv..
Min instinktiva tanke är wow...organiserad revolt i Svergie...GO FOR IT!!

Men när jag kommer ungefär till stora Väsby börjar jag bli förbannad...det finns ju absolut ingenting att lyssna på..p3 och allt annat sånt där pretto skit klarar jag inte av..speciellt inte på morgonen...Så kl 8 när allt återgår till det normala flippar jag igenom kanalerna som en pundare på jakt efter sin nästa fix...på ungefär 10 minuter är jag åter a jour med skvallret..
-Tigern har erkänt sin otrohet. Nähä...är någon förvånad?? Hade jag varit Elin hade jag krossat mer än bilen med golvklubban, vilket svin...take half Elin, HALF!!
-Anna Ankas julkalender. Hur det där levande pulvret får så mycket luft förstår jag inte alls.
-Sanna Bråding pratar i radio...när blev hon kosher igen??? Men det är kul...hon är rolig som attans.
-Får höra skvaller om att Birk Borkason tydligen jobbar på Roslagsbanan..hur kul som helst:D

Vid det här laget är jag framme på jobbet...jag känner mig inte riktigt färdig...läser snabbt igenom alla kändisbloggar jag följer...känner att mitt mediasug börjar lätta nu...puh...det var lite läskigt där ett tag;)