måndag 14 december 2009

Måndags blues

Gårdagen var ett totalt jävla mörker..jag spenderade hela dagen med att antingen ligga i soffan och antingen sova eller dumstirra på idiotdokusåpor..eller med att sitta på toa och spy. Jag har aldrig varit så bakis i hela mitt liv. Aldrig mer säger jag, aldrig mer.


Idag såg jag en reklam på TV..tydligen så firar TV1000 20 år i år...wtf..jag minns när TV1000 kom...det var inte så länge sen..jag känner mig gammal, asgammal! Snart kommer jag vakna med pattarna nere vid knäna, svart runt ögonen och allmänt solkiga kläder..eh nej det var igår det med...herre min skapare...jag provkörde min nya bh på lördagskvällen. När jag var på bh-skola förra veckan fick jag reda på att jag hade helt fel size på bh:n. Så jag köpte två nya, en till bröllopet och en annan..jag har vid flera tillfällen sen inköpen tittat ner i påsen och bara mått dåligt över de gigantiska kuporna som tittat tillbaka på mig. Jag har aldrig sett mig som en bystig kvinna som expediten kallade mig.

Hur som helst..jag satte på mig bh och kände mig helt abnorm, likt en fembot tågade jag fram med brösten...vi skulle ju äta ute..vad är det första jag gör??? Använder mina gigantiska bröst som en haklapp för att fånga upp en tomat...det blir en stor fläck...det känns som om jag har en stor neonskylt som det står "titta på mina nya bröst" typ...bah.

Idag har vi inte gjort mycket mer än att vara på jobbet....jag har varit helt död...som jag varit idag..det är så jag normalt är bakfull...

Jag har egentligen en massa saker att göra...usch..jag hatar måsten..men men..nu vill jag bara sova. Natti natti

Inga kommentarer: