måndag 31 maj 2010

American Apple Pie

Man uppnår inte smalhet genom att baka äppelpaj och äta den...men åh så gott det är...se smal ut kan man göra i kistan:D


I wish...

Önskar detta vore min coola bröllis-bild...

söndag 30 maj 2010

Fullspäckad söndag!

Vilken dag! Vaknade med lite lätt huvudvärk imorse, kanske blev det för mycket alkohol igår?

Mumsade i mig varma mackor till frukost och vips så mådde jag fantastiskt bra igen!
Vid 14 tiden ungefär kom ett par gamla bekanta till M och hämtade upp oss. De tog oss till Knivsta och den grekiska restautangen där. Vi åt fantastiskt god mat ute i solen...det var helt magiskt fint väder. Väl hemma i Märsta igen, så tog björnen och jag en promenad till glasåtervinningen....sen köpte vi glass och vandrade genom Sätunaparken och vidare in till äppellunden. Allt var grönt och det blommade fint...så otroligt vackert!
Sen styrde vi stegen till björnens bror där vi blev kvar ett tag, vi grillade korv och busade med ungarna.
Livet är bra fantastiskt ibland....jag är väldigt nöjd med dagen!

Kram på er!

lördag 29 maj 2010

Mumma lammracks!

Igår fick jag äntligen äta mina lammracks som jag har längtat! Den blev perfekt rosa och smakade mumsfilibabba...men den hade nog varit ännu godare om den legat på grillen innan och inte på stekpannan..men men...Till det åt vi en broccoli-blomkålsgratäng, god sallad och fantastiskt gott rödtjut, någon italienare från 2004...life is good!

Till efterrätt åt vi creme brylee...jag använde min födelsedagspresent och brände sockret på toppen...verkligen brände....måste träna på det där...för jag tyckte inte det smakade gott...tur att M gillade det, för han åt upp allt!! Galna man...


fredag 28 maj 2010

TGIF

Åh herre vilken vecka det har varit....ett konstant galet tempo, men nu är helgen här så nu ska man inte gnälla:D

De få gångerna jag suttit ner i veckan har jag haft en tidning i handen. Varje dag har jag läst om en massa saker jag vill göra...det kliar i fingrarna för att bara göra en massa skoj!
Björnen är ju upptagen med sin jäkla fotoboll hela tiden och snart försvinner finfinis på semester...så vad kan jag göra....eh göra allt själv, självklart!

Jag är en kvinna i mina bästa år, jag är trevlig, jag har ett fast jobb och jag har en upptagen men dock ändå underbar man...vem vill inte träffa mig eller lära känna mig?? Ok...det behöver faktiskt inte gå så långt..men vem skulle ha något emot att ha mig ståendes bredvid sig på tex en fotoutställning....ett loppisstånd...en bänk...??

Don´t underestimate the power of one...

Dagens låt...i lite samma tema är....

http://www.youtube.com/watch?v=8jBsiXLqNBY

Hon är tillbaka och bättre än någonsin om man frågar mig.....Robyn...vilka framsteg sen "Do you really what me"....men man ska ju bara bli bättre ju mer intryck och upplevelser man har...så good for you, girl!

tisdag 25 maj 2010

Grå dag, grått sinneslag...

Jag skulle ju skriva ett jättelångt inlägg...skulle berätta om vad jag fiffilurat med under helgen..men nu när jag äntligen ska sätta mig ner och skriva så står det still...typiskt.

Men men...here´s a recap!

Fredag, gjorde jag ingenting..kom hem från jobbet och somnade i björnens armar..vaknade och åt lite..och somnade igen för natten i hans armar..ibland är livet riktigt jäkla gött!

Lördag..dagen färgades av bebisar..jag hälsade på min vän Ida och hennes en och en halv vecka gamla dotter..så himla söt! Sen hämtade jag upp björnen efter hans gigantiska förlust..och sen åkte vi hem till finfinis o mister och grillade. Det var så otroligt gott....mmmm mumma.

Söndag...nu snackar vi grejer! Jag hade planerat en heldag med finfinis..vi var på fotografiska och kollade på foton, vi lunchade på Hermans, vi botaniserade i inredningsbutiker och IKEA..och sen möte vi upp männen, åt middag på Pizza Hut och gick på bio. 3D Alice i underlandet...jag rekommenderar den inte! Det var en totaltoppendag som var till bredden fylld med skratt!

Måndag...söndagens rus låg fortfarande i luften och trots att jag var helvimsig på jobbet så ordnade allt upp sig när jag lämnade jobbet. Jag tog bussen i det fina vädret och styrde skeppet mot medborgarplatsen. Jag satt och kollade på folk, shoppade loss lite och sen mötte jag upp finfinis. Jag var hennes +en på ett jobbjippo. Det bjöds på dricka och godsnittar...mumma. Och det bästa utav allt, Titiyo! Hon körde några låtar och bruden kan sin skit!
Sen salongspruttisar vandrade vi till gamla stan, satt oss på bryggan och passade på att njuta utav nuet. Vilket verkar vara vårt motto nuförtiden :)

Idag har varit en såndär galen dag igen. På jobbet rasar det in beställningar...Gunnar veckans gubbe (dvs han som jag ska svansa efter under min upplärningsperiod) hanterar inte stress speciellt bra.....vilket leder till att jag känner mig helt lost...jag blandar recept till höger och vänster och har inte koll på någonting..vimsigt är ordet.
Nu är jag helt slut i huvudet och är på väg att få nackspärr...vill bara lägga mig ner och sussa..vilket jag ska göra så fort björnen kommer hem från träningen.

Ledsen att det inte blev ett roligare inlägg...men ibland är det bara så

måndag 24 maj 2010

Oj vilken dag!

Jag har haft två riktigt fullspäckade dagen med skoj, men jag är alldeles för trött för att skriva mer...ska hoppa i säng nu!

Älskar mitt liv!

lördag 22 maj 2010

Ärlighet??

OK så ikväll har björnen match mot SMM...stockholm mean machines...bara namnet borde ge dom överhanden..

Anywho...så länge jag varit med i matchen (vilket å andra sidan inte är länge ) så har det (vad jag minns) aldrig vunnit mot SMM...det verkar finnas någon mental block mot laget som gör att Jets börjar spela som ett gäng apor...bollar kastas mot spöket laban och blockera/stoppa verkar man glömt bort hur man gör..Detta trots att "stora" pengar har investerats i amerikanska spelare...har de fortfarande inte vunnit...

Har någonting ändrats till i år...har någon mental peppning skett?? Nej, inte vad jag vet...
Har vi någon amerikan i år..nej, i år satsas de svenskt...good move..inte om man frågar mig..

Så min slutsats...det blir förlust....det var här ni läste det först, kom ihåg det...
Jag om någon vill se en vinst...mannen blir ju så grinig när de förlorar...men inte i år...inte så länge de inte ändrar något..sorry

fredag 21 maj 2010

Jag är knäckt..

Jag blev knäckt på jobbet idag...vår gubbe gunnar som masserar alla,masserade mig och knäckte loss en låsning jag tydligen hade i nacken...sjukt läbbigt, men å så skönt. Fram för fler naprapatbesök o massage, me likes!

onsdag 19 maj 2010

Stretchmarks?

Jag har ätit glass varje dag i veckan och igår hittade jag en ny favorit, Magnum Gold?!...så satans god och den är dessutom guldfärgad! Har ni inte smakat den ännu, do it!
Vad spelar det för roll att mina kläder har bristningar...jag kan köpa nya kläder...men jag kommer aldrig kunna få tillbaka en god glass i solen med björnen...

Idag när vi var och handlade på ICA efter jobbet så köpte vi glass..de hade slut på Magnum så jag köpte en Tiptop istället..på vägen ut möttes vi av ett gäng barn...som alla tittade avundsjukt på våra stora glassar, en gick till och med in i en soptunna för hon glodde så på glassen...hihi...ibland är det så gött att vara vuxen och kunna äta glass när man vill :D

Idag gick jag in i en hiss på sjukhuset som jag aldrig varit i..eller så har de renoverat den...hur som helst...i den var det fullklottrat med citat.....ett som stod ut för mig var "fantasi är viktigare än kunskap"av Albert Einstein..briljant sagt, verkligen!

Vicks kanske?

Igår firader jag 5 år som cancerfri! Det borde varit en riktig toppendag och det var den....MEN...när jag väl var där, så sa doktorn att de ska kontrollera mig i 10 år och inte i den 5 år de sa för 5 år sen...Anywho allt ser fortfarande bra ut, så yay for me!

Men nu till det riktigt roliga som skedde igår...på väg till röntgen på morgonen så träffade jag en anka på parkeringsplatsen...mitt på Karolinska...bara det är galet...men sen så börjar fjäderfät att typ väsa...han öppnade munnen (läs näbben) men fick inte ut ett vettigt ljud...man såg så tydligt att han ville kväcka... (? heter det så?) men han fick bara fram väsande...
Var han förkyld? Skulle jag ha bjudit på en halstablett??

måndag 17 maj 2010

Ett inlägg..

jaha så vad ska jag skriva nu..jag känner mig lite blank i huvudet för tillfället..
Jag är rätt så trött...sådär måndagstrött som man kan vara. Men jag är inte arg som jag normalt sätt brukar vara på måndagar. Jag har så länge som jag kan minnas inte gillat måndagar, men nu gör jag det. Jag har kommit till en plats i mitt liv där jag är nöjd med var jag är. Jag är tillfreds om så dock bara för stunden, men jag är det. Och det känns så skönt! För då släpper den där stressen...som hindrar än från att stanna upp och betrakta lekande barn, för att blunda en stund och känna solstrålarnas varma smekning mot din kind...
Idag lutade jag mig mot min kärestas axel och blundade en stund...
Idag fick jag jord under naglarna när jag planterade om mina potatisar...
Idag stod jag och älsklingen och tittade upp mot himlen på ett propellerplan som flög förbi....och efter det fick jag en puss på pannan och fick höra att den jag älskar, älskar mig tillbaka...det är najs...jag är nöjd med dagen.

söndag 16 maj 2010

As promised

Här kommer länken som jag lovat lägga upp...

http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

Vad kan jag säga....det är inte konstigt att större delen utav dagens ungdomar är från vettet...

Några highlights...
-Hon är naken...
-Beyonce eller Honey Bee som hon kallas i denna video, dansar jätteskumt mot slutet..kolla hennes ben....varför står hon så böjt med benen när lady gaga står rakt med benen?? Är det för att de ska verka lika långa eller vad?? Ser jätteskumt ut iallafall...

Enjoy!

Fotbollssäsongen har kickat igång

Dom vann, det var bra för annars hade det varit en arg björn jag fått hem...
Jag åkte ner och kollade med björnens mamma...men jag hjälpte inte till i kiosken som alla andra ville...så ingen pratade med mig. Jag är numera fotbollslepra...bryr jag mig...not so much. Jag kan leva med det för alternativet går inte hem hos mig. Nog om det.

Jag målade om naglarna...puh vad skönt. Kunde verkligen inte leva med det röda en dag till...inte nog med att den horiga färgen störde mig något oerhört, så gav den illusionen av att fingrarna såg fetare ut.
Jag är inte den smalaste personen i världen men jag har inte knubbiga fingrar!

Nu sitter jag här i soffan och väntar på att björnen skall ge mig frukost..ibland är han bara för go den där nallen jag har, puss!

lördag 15 maj 2010

Rött rött rött

Fotbollssäsongen kickar igång idag...slut på det sociala livet. Alla flickvännerna/fruarna i laget hatar mig för jag inte vill hjälpa till, men det skiter jag fullständigt i. Skitsport, skitlag och framför allt skitorganisation!

M fick välja nagellack på mig igår...jag är för det första inte nagellackstjejen...men vi skulle ut och jag ville känna mig lite fin...INTE bra..jag skyller på att jag hade feber och golfbollar upptryckta i nosen o halsen. Jag är riktigt jäkla snorförkyld och vill bara dö..anywho the nailpolish...han valde rött! Rött som i "hej jag är en hora i nagellack" med andra ord...fel typ av röd...men jag tittade inte riktigt när han valde den, så jag får skylla mig själv.

Så nu vill jag gnaga av mig fingrarna...måste ut och handla aceton

onsdag 12 maj 2010

Eh...ok..

Jag är inte den som är den...jag är inte den som ryggar bakåt åt saker eller så..men det här...åh herregud...
Känsliga tittare beware...

Christina Aguileras nya video...

Alltså hennes mamma måste vara stolt...och hennes barn kommer växa upp och stolt visa denna video för sina kompisar...eller???

Vad är upp med bröstvårteplåster?? Diamantprytt kön?? Blev hon störd på att Lady Gaga började få för mycket uppmärksamhet och bara slog näven i bordet och sa nu jävlar gör vi allt!

Pinsamheterna slutar inte där...de skamlösa rippoffen på Madonna är ju bara för mycket...hallå...lackklädsel, långt blonderat hår..piskan...sätt på dig en strut-bh på en gång så det blir lite mer obvious..

Åh slutscenen med det fejkade sexet...nej gud...jag kan inte mer...bedöm själva...jag är äcklad...fy Christina..skämmes !

http://www.finest.se/tv/?vid=588

Äckliga ord och konstiga tankar..

Björnen är som sagt sjuk och stanna hemma idag från jobbet OCH träningen...shit alltså han måste vara riktigt sjuk, för han brukar aldrig skippa träningen...eller så har han helt enkelt lyssnat på mig för en gångs skull och vilar upp sig ordentligt för att bli kvitt förkylningen för gott.

Hur som helt, nu när jag inte hade någon att ta hänsyn till på morgonen, så vaknade jag riktigt tidigt och åkte till jobbet. Jag stämplade in tio i sex! Jag har aldrig varit på jobbet så tidigt! Det var riktigt najs att köra ensam, mötte bara några få bilar och hade på musik riktigt högt. Björnen klagar annars jämt på volymen.
Annars så var det en riktigt rolig dag på jobbet, jag blev behörig för att kunna sköta lite grejer helt solo. Att få det bara en vecka in på arbetet känns gött, de verkar jätteglada över att ha mig där och jag är riktigt glad jag med.

Sen träffade jag upp finfinis och åkte och köpte sten, imorgon sätts operation framsida igång och det kommer bli fint, känner det på mig.

Sen har jag tänkt på ord...ord som väcker obehag i mig...lavage och fungus är två ord jag kom på...varför....vet inte..kopplar det till äckliga saker som tarmsköljning och fotsvamp...hua....fötter....blä

tisdag 11 maj 2010

I learned a new word!

Jag skrattar så jag gråter, fick precis lära mig ett nytt och helt onödigt ord.
Manscaping...dvs när mannen ansar sina privata delar...LOL!!

Vitaminboost!

-Färskpressad blodgrapejuice
-Färskpressad apelsinjuice
-Fryst gul frukt (ananas, mango, papaya)
-Färsk riven ingefära
-Kardemumma
-Honung
-Några droppar färskpressad citron

Gott är det också!

Hope it works!

He´s got the manflu..

Alltså män som är sjuka...finns det något sorgligare?
Mannen är förkyld...man skulle kunna tro att han är döende..han jämrar och har sig..hostar sådär mesigt (som när barn fejkar hostningar för att stanna hemma från skolan)...jag förnekar inte att han är sjuk...men måste det vara så synd om honom för det?
Han har ingen feber och han lider av pollenallergi...vilket gör allt bara liiite värre..

Men vill han ta några mediciner...nej nej...mespropp..mår man dåligt, så tar man medicin....eller så slutar man att gnälla..punkt.

Så idag vabbar jag igen, för er nya läsare betyder det "vård av björn"

Snart ska jag "tillaga" en vitaminboost...jag återkommer om hur den blev:)

måndag 10 maj 2010

Fina fisken=)

Jag ska börja med att säga att pajen i det förra inlägget blev fantastisk god! Jag fick mina kära kompisar i besök och de fick vara mina försökskaniner. Alla blev jätteimponerade utav kakan och bokstavligen tappade hakan när jag berättade hur enkel den var att göra. Jag serverade den med vaniljvisp, mumma.
Som jag berättat tidigare så pratade det en hel del mat på min nya arbetsplats, ikväll provade jag ett recept som jag fått via den kanalen. Vilken succé! Kanongott och sjukt snabbt och enkelt att göra. Jag modifierade det lite...men jag kommer till mina ändringar....let us begin!

Jag köpte ett paket med pengasusfileér (600g), enligt orginalreceptet ska det vara rödspätta, men vilken vit fiskfilé som helst skulle jag tippa på fungerar. Hur som helst. Lägg fileérna i en ugnsfast form. Salta och peppra med citronpeppar. Att det ska vara citronpeppar är "key" det gör all skillnad i världen. Sätt ugnen på 175 grader.
Sen så brer du på färskost med smaken "vitlök och färska örter". Enligt orginalreceptet ska det vara cantadou-ost, men jag använde ICAs egna märke. Blev skitgott! Klart det kan variera lite i smak beroende på vilket märke du använder..men som sagt jag använde ICAs och det blev gott.
Sen så tog jag ett paket (250ml) med matlagningsgrädde. Jag tyckte det såg mycket ut när jag hade i det...nu i efterhand hade man kunnat ta lite mer grädde...för det genererar mer sås..och det är ju alltid gott med sås. Enligt orginalreceptet skulle det vara dryga 4 dl med riktig grädde..men min personliga åsikt är att det blir lite för fett med vanlig grädde..och det tycker jag inte om. Men jag skulle däremot tagit lite mer matlagningsgrädde (15%) för att få mer sås....men bara liiite mer.
Sen så smackar du in allt i ugnen och låter den vara där i 40minuter (175 grader)
Klart! Under tiden fisken göttade sig i ugnen så kokade jag några potatisar som jag sen körde i potatispressen. Jag älskar pressad potatis! Och det passade fantastiskt bra till fisken.
Tadaaa!! Middag på 45 minuter...5 minuter förberedelse och 40 minuter tillagning. Fantastiskt!




Simple and easy to love

Dessa tre ingredienser är det enda du behöver..smör (50g) en burk med inlagda frukter (plus 1dl utav lagen) och ett paket färdig kakmix. Så här enkelt är det! Håll i dig för här går det undan:)
Öppna burken och i botten utav en form lägg ut de inlagda frukterna.
Strö över kakmixen över frukterna.
Häll 1dl utav spadet som frukten kom i över kakmixen, blanda inte!Häll sedan över 50g smält smör (ska motsvara 1dl)

In i ugnen, 175 grader i ungefär 40minuter
Vips kakan är klar! Servera med grädda, glass, vaniljvisp..vad du vill!
Den här gången gjorde jag den med sockerkaksmix och inlagda persikor, jag har inte smakat än så jag får återkomma med resultatet senare. Förra gången gjorde jag kakan med citronkakemix och inlagda päron, det blev kanon!






söndag 9 maj 2010

Vilken dag!

Idag har jag joinat upp med finfinis och lekt landskapsarkitet hela dagen. Vaknade tidig och som jag skrev i sms:et som startade det hela "trånade jag efter äventyr". Vi träffades och åkte och köpte växter och diverse tillbehör. Efter en mosfylld lunch och en tripp till skogen så satte vi igång! Geniknölarna svettades så mycket idag och slutresultatet blev över förväntan. Fantastiskt fint! Jag tror att bilder kommer komma till en blogg nära dig inom snart.
Vi avslutade kvällen med fantastiskt gott grillat och rosé för hälften av oss...jag kommer sova gott inatt, det lovar jag. Tack kära vän, det var en dag att minnas...that´s all i´goin to say!

fredag 7 maj 2010

Strömavbrott!

Det var strömavbrott på jobbet idag..så vi kunde inte jobba utan fick gå hem...hur gött är inte det på en skala??

Så ikväll ska vi grilla, så najs, jag har drömt om grillat ett bra tag nu, så jag bokstavligen bjöd in oss till Finis...mådde lite dåligt över min framfusighet..men jag kom över det rätt snabbt.

Så en vecka in i jobbet...najs..jag trivs fortfarande skitbra..det har bjudits på godis o kakor varenda dag i veckan..men jag har lyckats hålla mig ifrån att äta...yay for me!
Varenda dag har massagegubben Gunnar masserat oss..det är en jobbförmån jag kan lära mig att leva med...life is sweet!

Trevlig helg på er! Pöss!!

torsdag 6 maj 2010

Spädgris..

Är på jakt efter en spädgris...jag vill grilla..jag vill jag vill jag vill!

Hur som helst, så jag googlar det..och kommer in på en sida som heter GrillWeb-Allt du behöver veta om grillning.
Jag läser på lite om spädgrisen, hur många kilo man behöver, hur man skall gå tillväga med grillningen osv...och så längst ner på sidan så har de en liten inforuta..som tex tillagningstid, fettinnehåll osv...MEN då läser jag det..."Vegetariskt: Nej"

...tro fan jag de att gris inte är vegetariskt....behöver man googla fram den informationen så kanske man bör fundera på att öppna en såndär "pek o lär" bok för barn...då har man misslyckats som människa

Aujourd'hui la chanson

Vete fan om rubriken...det finns ju en hel del suspekta översättare att hitta på nätet....hur som helst...låten är apbra...varför rubriken på franska..varför inte..det lät lite franskt för mig...

http://www.youtube.com/watch?v=CT6rsmExqXY

Bilder som växer...

Björnen är skeptisk..han undrar var hans fru tagit vägen...hon den där som dödade allt som var grönt...för helt plötsligt bor vi med en massa växande växter! Och svärmor som tvivlade på min förmåga..;)
Här har vi Mr Fikoni...han har massor med gröna fina blad..när vi kom hem från smekmånaden hade han blivit av med alla sina löv, svärmor hävdade att han blivit sjuk och att han förmodligen inte skulle överleva veckan...men taadaaaa...lever o frodas gör Mr efter flera flera veckor:)
Här har vi ärtorna..de ska planteras om idag, för de behöver med plats för fötterna (=rötterna), jag hoppas de överlever för de ska döpas nästa vecka...ja jag döper och pratar med mina växter..it´s tha shit...i promise...de växer ju!

Här när mina potäter...de växer så de knakar...bilden är lite skum...men de växer!
Det här är mina tomater..de ska få växa till sig lite till innan jag planerar om dom, men återigen...de växer!


Här har vi BanArne...han är en banan...han har blivit pappa...han har fått två barn...de är små, men de växer! I bakgrunden ser Ni en Orkidé...jag knipsade av alla blommor när vi gifte oss och hade de i "buketten"...nu växer de igen..och jag har räknat till 8 knoppar! Galet!
Här nedan ser Ni de fantastiska böckerna...jag har fortfarande inte öppnat den...men fiiiin!
That´s it for now!

Ett snabbt inlägg...

Jag måste sååå lägga in lite bilder när jag kommer hem..jag bor numera i ett växthus, allt bara växer...ärtor trängs med tomater och fikon. Det är fantastiskt! Sitter på björnens jobb och väntar på att han ska bli färdig så vi kan åka hem.
Jag har köpt kål och ska försöka mig på kålpudding...någon dag...hm...det här inköpet tänkte jag inte riktigt igenom...a ja..det löser sig:)

Vad mer...jooo jag har köpt en ny kokbok, den är vacker...alltså själva boken är bara vacker..omslaget...åh...den bokryggen...fab! Jag har inte hunnit bläddra...för jag bara tittar på den...tänk om jag blir besviken?? För den inte är lika vacker på insidan som på utsidan....det lät ytligt...men jag pratar om en bok, så då är det kanske OK??

Och så fick jag en finfin anteckningsbok utav finis F...den har jag börjat skriva recept i..synd att jag skriver som en kratta...men även den har en fantastisk utsida!! Återigen...ytligheten...shit måste skärpa mig;)

Måste ta bilder på böckerna också...så Ni får se!

tisdag 4 maj 2010

Njuter

Idag har jag nog gjort en hundra olika saker på jobbet...och inget av det gjorde jag igår...då gjorde jag ungefär 100 andra saker...det kallar jag varierande..och DET kallar jag ROLIGT...är det något jag hatar så är det vardagen/rutiner/mönster..hua..jag bara ryser!

Imorgon är det en ny dag...och säkert kommer jag lära mig ungefär 100 nya saker, tjohoo! Dagarna bara flyger förbi och jag vaknar med ett leende på läpparna för att jag ska åka till jobbet, det är livskvalité...me likes!

Trampar..

Kl är 06:19 och jag har varit klar för att åka till jobbet ett tag nu...väntar bara på björnen....är sjukt peppad för att jobba idag...efter jobbet ska jag få åka och shoppa lite..life is good!

måndag 3 maj 2010

The best monday EVER!!

Jag har aldrig någonsin varit ett stort fan utav måndagar...det är en tråkig och grå dag, men idag kom förändringen!
Jag är kär i denna måndag! Jag har haft min första dag på mitt nya jobb!
Hela dagen bara försvann...poff sa det bara så var det dags att åka hem! Allt, precis allt är nytt och det är så roligt! Mina arbetskamrater är väldigt trevliga och roliga.
Under första fikat (dvs kl 8) blev det fastslaget att det skulle bli en fantastisk dag...vi sätter oss runt bordet med varsitt kaffe...då kommer det..."Miss C...bara så du vet...det enda vi pratar om är mat och bantning...och dryck"...Mitt inre sprack upp i det största leendet...YES tänkte jag...här kommer jag passa in;)

söndag 2 maj 2010

Pulserande hjärna...

Mår som jag förtjänar efter en skojsig natt....vill bara dö...och jag ska egentligen vara i Uppsala om 20minuter..blä..

lördag 1 maj 2010

En för alla, alla för en...eller??

Mina päron kommer ifrån Chile..måste det innebära att jag känner alla chilenare i Sverige?

Hur många gånger har jag inte hört..."jaha, Chile..jag kände en gång en snubbe som kom därifrån"...Eh...ok...vad vill de att jag ska svara...jaha, snubben..klart jag känner honom, det är min kusin..

Eller ännu bättre...när de säger att de känner någon chilenare..och man fortsätter med samtalet och det i slutändan visar sig att personen i fråga kommer ifrån Argentina?!? Och får som svar.."jaja men det är ju "där nere" *fniss*

FYI...bara för att jag härstammar från ett annat land..känn dig inte tvingad till att föra ett samtal om det...speciellt inte om du inte har den blekaste aningen om var Chile ligger...

Google it and then come back to me;)